AcasăSPORTIl retrage Hagi pe Ianis de la loturile de juniori?

Il retrage Hagi pe Ianis de la loturile de juniori?

Hagi nu vrea ca Ianis (foto) sa fie umilit de prietenii lui Burleanu

Conduce Comisia Tehnica a FRF, dar pe Anghel Iordanescu nu pare sa-l intereseze catusi de putin comportamentul subalternilor sai. Pe cale de consecinta, fotbalul romanesc poate primi cea mai puternica lovitura a ultimilor ani!

Hagi nu vrea ca Ianis (foto) sa fie umilit de prietenii lui Burleanu

Intr-o scrisoare adresata direct, Gica Hagi ii atrage atentia lui Iordanescu in legatura cu jignirile pe care Zoltan Kovacs (coordonatorul loturilor nationale de juniori) le-a adus catorva dintre componentii de la Under 17. In timpul stagiului de pregatire din Olanda, efectuat inaintea debutului la Turneul de Elita (incheiat cu infrangeri umilitoare!), Kovacs i-a umilit in fata colegilor pe Florin Coman, Carlo Casap si Ianis Hagi. Ultimului i-a spus: „Esti un nimic, esti un zero!”.
„Stimate domnule Anghel Iordanescu, ,mi-am permis sa va scriu aceasta scrisoare in calitate de fost component, capitan si nu in ultimul rand ca parinte al jucatorului Ianis Hagi”, isi incepe cel mai mare fotbalist roman din istorie scrisoarea adresata selectionerului.

Gheorghe Hagi

…cunoasteti sau ati fost informat despre tot ceea ce s-a intamplat la Under 17, unde trei jucatori – Florin Coman, Carlo Casap si Ianis Hagi – (care s-au pregatit 7 luni cu echipa de seniori a Academiei Hagi, antrenata de subsemnatul) -, au fost jigniti si umiliti de catre Zoltan Kovacs, coordonator al tuturor loturilor nationale de juniori, atat la sedinta tehnica, cat si pe teren, la antrenament, in stagiul din Olanda. Domnul Kovacs le-a transmis ca, indiferent ca se antreneaza cu echipa de seniori a unui club de Liga 1 (FC Viitorul), sau ca au jucat in Liga 1 (fiind vizat direct Ianis Hagi), «You are nothing , You are zero» (esti un nimic, esti un zero) Cum s-au simtit, domnule Anghel Iordanescu, acesti copii de 16 ani cand colegii si antrenorii lor ii priveau in momentul in care erau jigniti si umiliti? Cum credeti ca s-au simtit, domnule Anghel Iordanescu, ceilalti jucatori ai nationalei Under 17 si ce incredere sa mai aiba in momentul in care liderii lor au fost facuti zero sau nimicuri?, continua Hagi, care cere indepartarea lui Kovacs de la FRF. In finalul scrisorii, Gica Hagi da de inteles ca este posibil ca, pe viitor, Ianis Hagi sa nu mai raspunda convocarilor la loturile nationale de juniori: „Dupa o discutie avuta cu fiul meu, am stabilit de comun acord ca Ianis are nevoie de o perioada pentru a reflecta la tot ce s-a intamplat in ultimele doua luni la nationala Under 17 , urmand ca ulterior sa luam o decizie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
652 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger