AcasăSPORTIn Liga 4 cu „insolventele”!

In Liga 4 cu „insolventele”!

Florin Prunea are un dinte impotriva cluburilor aflate in insolventa

Presedintele executiv al gruparii CSMS Iasi a atacat in termeni foarte duri situatia cluburilor din Liga 1 aflate in stare de insolventa.

Florin Prunea are un dinte impotriva cluburilor aflate in insolventa

Despre toate acestea (printre care le regasim pe Dinamo, Rapid sau CFR Cluj), Florin Prunea a spus ca ar trebui retrogradate direct in Liga 4! „FRF si LPF ar trebui sa faca ordine in Liga 1 in ceea ce priveste insolventa, fiindca este o mare pacaleala cu aceasta situatie. De ce nicio echipa romaneasca nu este admisa de UEFA in cupele europene?! E simplu, pentru ca UEFA nu admite astfel de mizerii! Vor mai fi echipe care vor intra in insolventa. Unele echipe au adus jucatori cu care au facut vreo 30 de puncte in retur si pe urma au intrat in insolventa si nu i-au mai platit pe fotbalisti de vreo sapte luni. E normal asa?! Ar trebui ca aceasta tumora a insolventei sa fie extirpata si sa se ia de la capat! Toate echipele aflate in insolventasa fie trimise in Liga 4!”, a reactionat Florin Prunea.
In opinia fostului portar al echipei nationale, Romania va ajunge in situatia de a nu mai avea echipe in cupele europene: „Steaua a reusit sa faca puncte in cupele europene, iar din 2017 vom avea doua formatii in preliminariile Ligii Campionilor. Si pentru ce?! Va spun, o sa ajungem sa nu mai avem cluburi care sa joace in cupele europene. Adica Iasul, Mediasul sau echipa lui Hagi risca sa retrogradeze, desi isi platesc jucatorii, iar altii raman in Liga 1 chiar daca au datorii de cateva luni si sunt in insolventa. Vi se pare normal?!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger