AcasăSPORTInca o surpriza uriasa la Wimbledon: NADAL, numarul 1 mondial, eliminat de...

Inca o surpriza uriasa la Wimbledon: NADAL, numarul 1 mondial, eliminat de un pusti din Australia! (VIDEO)

Daca pe tabloul feminin eliminarile favoritelor au curs una dupa alta, incepand cu Serena Williamns, continuand cu Li Na, iar apoi cu Maria Sharapova, a venit randul baietilor sa produca surprize la acest capitol. Rafael Nadal, liderul mondial, s-a trezit scos din carti, la Wimbledon, de un tanar australian in varsta de 19 ani!

Nick Kyrgios, un jucator al carui nume abia marti seara a devenit cunoscut in randul amatorilor sportului alb din intreaga lume, aflat actualmente pe locul 144 WTA, l-a eliminat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon pe favoritul principal al competitiei londoneze. Reusita lui Kyrgios este cu atat mai mare, cu cat tanarul a jucat pentru prima oara la Wimbledon. Si nu oricum, ci facand spectacol pe iarba din capitala Marii Britanii, in fata castigatorului celui de-al doilea Grand Slam al anului, turneul de la Roland Garros.

Nick Kyrgios a trecut de Rafael Nadal in patru seturi intens disputate, doua castigate la tie-break: 7-6 (7-5), 5-7, 7-6 (7-5), 6-3.

Australianul si-a vazut trecut numele in istorie, castigand meciul de pe terenul central de la Wimbledon si calificandu-se in sferturile turneului de la Wimbledon, unde il va intalni pe sarbul Milos Raonic. In tot acest timp, spaniolul in varsta de 27 de ani se vede nevoit sa recunoasca faptul ca a fost invins de un debutant cu noua ani mai tanar, dar care a reusit sa faca spectacol pe iarba de la Wimbledon!

Sursa foto: Facebook/Nick Kyrgios, Facebook/Nadal

author avatar
Cristina Stefan
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger