AcasăSPORTInca un pas spre titlu: Romania, in „sferturi” la mondialul din Brazilia!

Inca un pas spre titlu: Romania, in „sferturi” la mondialul din Brazilia!

Nationala de tineret are forta sa castige titlul mondial la turneul din Brazilia

Selectionata Romaniei de handbal masculin s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de tineret, competitie desfasurata in Brazilia.

Nationala de tineret are forta sa castige titlul mondial la turneul din Brazilia

Romania a invins Tunisia cu scorul de 29-27, meci jucat la Uberaba. Tricolorii, dupa un debut echilibrat de partida, au reusit sa se desprinda la doua goluri, 7-5 (min.15). Africanii au restabilit egalitatea in min. 21, 9-9, iar apoi cele doua echipe au alternat la conducere pe tabela de marcaj, Romania marcand ultimul gol al reprizei, cu doar trei secunde ramase de joc. Tunisia a mai condus o singura data, in debutul reprizei secunde, cu 16-15 (31), dupa care Romania a preluat temporar controlul jocului si s-a desprins la trei goluri, 20-17 (39). Tunisia a marcat doua goluri intr-un singur minut, pe final de meci, dar Nicusor Negru a reusit ultimul gol al partidei, cand mai erau doar trei secunde, parafand victoria tricolorilor cu 29-27.
Negru a fost inca o data cel mai bun jucator al echipei noastre, cu 14 goluri. In sferturile de finala, Romania urma sa intalneasca azi-noapte echipa Frantei (castigatoarea Grupei C), care s-a impus in „optimi”, scor 24-20, in fata Norvegiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger