AcasăSPORTINCREDIBIL! Kim Jong Un, dictatorul nord-corean, este antrenor de fotbal in Norvegia...

INCREDIBIL! Kim Jong Un, dictatorul nord-corean, este antrenor de fotbal in Norvegia (VIDEO)

Aflata pe locul 11 in Norvegia, dupa un start slab de sezon, Honefoss este in pragul retrogradarii, iar oficialii clubului au luat o decizie istorica in privinta bancii tehnice.

Conducatorii clubului norvegian au decis sa-l angajeze pe post de manager pe nimeni altul decat Kim Jong Un, dictatorul din Coreea de Nord.

Nu va faceti griji, nu este vorba de dictator in sine, ci de un actor norvegian care a interpretat rolul lui Kim Jong Un.

Kim Jong Un, varianta norvegiana

Chiar si asa, fotbalistii de la Honefoss au gustat din plin gluma. Savuros este echipamentul lui Kim Jong Un, cu dedicatie pentru raposatul Kim Jong Il, tatal sau, dar mai ales momentul in care dictatorul negociaza achizitionarea lui Lionel Messi, pentru care ofera la schimb „doua bombe atomice”.

Instalarea lui Kim Jong Un nu a fost una cu noroc, Honefoss inregistrand luni seara o noua infrangere, 1-2 cu Rosenborg, pe teren propriu.

[youtube]CIatanWrbPE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger