AcasăSPORTIncredibil! Piturca a tratat cu fundul noul sponsor al nationalei!

Incredibil! Piturca a tratat cu fundul noul sponsor al nationalei!

Luni, selectionerul nu a vrut sa dea curs invitatiei de a participa la prezentarea echipamentului echipei nationale, pe care va aparea numele producatorului de bere „Timisoreana”. Motivatia a fost una incredibila: „Nu vreau sa stau la aceeasi masa cu Ilie Balaci!”

Piturca are ca obiectiv calificarea nationalei la Mondialul din 2014

Cearta dintre Ilie Balaci si Victor Piturca n-a fost luata in calcul de federali la momentul semnarii contractului cu Timisoreana. Selectionerul Romaniei si „Minunea blonda” nu isi vorbesc si s-au evitat reciproc si luni dupa-amiaza, cand noul sponsor principal al FRF a prezentat echipamentul tricolorilor pentru campania de calificare la Mondialului din 2014.

Balaci, Belodedici, Tanase si presedintele FRF, la prezentarea sponsorului

Initial, la Mogosoaia, cei de la Timisoreana cerusera ca, alaturi de presedintele FRF, de Ilie Balaci (imaginea brandului banatean) si de jucatorul Cristi Tanase, sa vina la conferinta si Victor Piturca, insa nici macar „Nasu'” Sandu nu l-a putut indupleca pe antrenor, astfel ca locul acestuia in prezidiu a fost luat de … Miodrag Belodedici, directorul departamentului de copii si juniori din cadrul FRF.

Raca pornita de la Mititelu

In luna iulie, Victor Piturca s-a aratat deranjat de sprijinul pe care Ilie Balaci i l-a acordat „dusmanului” Adrian Mititelu, drept pentru care l-a numit „servitor” si l-a amenintat pe fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima”.

Replica lui Balaci a fost la fel de dura: „Nu are rost sa intru in polemica cu un jucator de cazino. Piturca poate sa imi faca doar doua lucruri, ori sa-mi sparga rotile la masina, ori sa ma coopteze in staff-ul nationalei! Eu nu am nicio vina ca el statea pe la portile «Centralului» si nu avea loc in echipa «Craiovei Maxima». Il anunt ca am tot dreptul din lume sa vorbesc cand vreau de Universitatea si de nationala, pentru ca, in timpul carierei de fotbalist, mi-am castigat acest drept!”.

Din orgoliu l-a „driblat” si pe Sanmartean

Recunoscut pentru incapatanarea de care poate da dovada, Victor Piturca a pus orgoliul mai presus de interesele echipei nationale si in cazul fotbalistului Lucian Sanmartean. Deranjat pentru ca toata lumea l-a cerut pe mijlocasul vasluian la echipa nationala, Piturca i-a dat cu flit talentatului fotbalist, stergandu-l de pe lista convocatilor pentru „dubla” cu Estonia si Andorra. Asta, desi, initial, Sanmartean era inclus in planurile tactice ale selectionerului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
733 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger