AcasăSPORTIncredibil! Pyatov iar a pierdut meciul Sahtiorului!

Incredibil! Pyatov iar a pierdut meciul Sahtiorului!

Meci reprezentativ pentru Liga Campionilor intre Sahtior Donetk si Real Madrid. Spaniolii s-au impus, in deplasare, cu 4-3, o partida in care trupa lui Mircea Lucescu a avut puterea sa revina de la 0-4!

Lucescu este foc si para pe portarul Pyatov, care inca o data a gresit decisiv intr-un meci important pentru Sahtior. „Din nou ne-a costat greseala lui Pyatov. Incredibil! Am si spus la conferinta de presa de dinaintea jocului ca sunt sigur ca vom marca macar un gol, insa va trebui sa fim atenti la greselile din aparare. Asta este, suntem o echipa de moral! Am incasat un prim gol ridicol, iar al doilea a fost la fel de prostesc. Este pacat ca asemenea greseli sunt facute uneori de jucatori experimentati… Ultimele 20 de minute au fost excelente si asa trebuiau sa joace de la inceput. Am gresit elementar, iar apoi a urmat o nesiguranta totala”, a rabufnit Mircea Lucescu.
Despre faptul ca inca o data echipa sa a fost nevoita sa evolueze departe de Donetk (partida s-a disputat la Lvov), antrenorul Sahtiorului a spus: „Avem multe probleme cu aceste deplasari. Pana acum, de cand am plecat din Donetk, am facut 112 zboruri. Deocamdata rezist, trebuie sa rezist, n-am ce face!”. Sahtior Donetk ocupa locul 3 in grupa, cu 3 puncte, inaintea formatiei Malmoe, care are tot 3 puncte, dar un golaveraj mai slab.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger