AcasăSPORTInotatorul Michael Phelps, arestat in Baltimore

Inotatorul Michael Phelps, arestat in Baltimore

Inotatorul american Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, are din nou mari probleme cu legea.

Sportivul de 29 de ani a calcat pe bec in Baltimore, fiind prins conducand cu viteza si sub influenta bauturilor alcoolice.

Phelps a fost tras pe dreapta pentru ca avea 135 de kilometri pe ora intr-o zona rezidentiala unde viteza maxima admisa este de 70 de kilometri pe ora.

Nu mica le-a fost mirarea politistilor cand l-au vazut pe Phelps impleticindu-se si comunicand cu ei cu mari dificultati.

Phelps a fost plasat in arestul politiei din Baltimore si eliberat dupa cateva ore, pe cautiune. Chiar si asa, pentru marele sportiv american urmeaza o perioada extrem de dificila, el riscand puscaria in special pentru ca nu este la prima abatere.

Phelps a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, cu suspendare, in 2004, tot pentru ca a condus masina sub influenta bauturilor alcoolice si a pus viata partenerilor de trafic in pericol. Iar acum sportivul risca o actualizare a pedepsei, respectiv ca prima sanctiune sa se transforme intr-una de inchisoare cu executare.

Michael Phelps a castigat 22 de medalii la Jocurile Olimpice, dintre care 18 de aur, avand la activ si 34 de medalii obtinute la diferite editii ale Campionatelor Mondiale, 27 dintre aceste medalii fiind de aur.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger