AcasăSPORTIordanescu a anuntat lotul pentru turneul din Antalya

Iordanescu a anuntat lotul pentru turneul din Antalya

Nationala de fotbal a Romaniei va efectua un stagiu de pregatire in Antalya, in perioada 3-15 februarie.

Pe durata turneului, echipa noastra nationala va sustine si trei meciuri de verificare cu Bulgaria (7 februarie), cu echipa gruzina Sioni Bolnisi (10 februarie) si cu Moldova (14 februarie).

Selectionerul Anghel Iordanescu va avea la dispozitie 25 de fotbalisti, toti proveniti din campionatul intern, actiunea urmand a fi una la care echipa nationala nu se va putea baza pe stranieri.

Desi are ocazia de a vedea la lucru mai multi fotbalisti noi care se pot alatura, in timp, echipei nationale, selectionerul Anghel Iordanescu a surprins convocand o multime de jucatori care si-au facut deja un nume sau care sunt trecuti de prima tinerete.

Astfel, din lotul echipei nationale deplasat in Antalya nu vor lipsi Andrei Prepelita, Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu sau Claudiu Keseru, toti de la campioana Steaua Bucuresti, dar nici Constantin Budescu sau Silviu Lung jr., ambii de la Astra Giurgiu.

Conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, lotul echipei nationale de fotbal a Romaniei pentru turneul din Antalya arata astfel:

Portari: Silviu Lung jr. (Astra), Cristian Balgradean (CSU Craiova), Valentin Cojocaru (Steaua);

Fundasi: Andrei Dumitras (CSU Craiova), Cristian Manea (FC Viitorul), Paul Papp (Steaua), Srdjan Luchin (Steaua), Sergiu Muth (Gaz Metan), Ionut Nedelcearu (Dinamo), Florin Bejan (Tirgu Mures), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vatajelu (CSU Craiova);

Mijlocasi: Adrian Popa (Steaua), Valentin Lazar (Dinamo), Alexandru Bourceanu (Steaua), Paul Anton (Pandurii), Andrei Prepelita (Steaua), Alexandru Cretu (CSMS Iasi), Constantin Budescu (Astra), Ioan Hora (Tirgu Mures), Florin Tanase (FC Viitorul), Claudiu Bumba (Astra);

Atacanti: Claudiu Keseru (Steaua), Raul Rusescu (Steaua), Mihai Roman II (Pandurii).

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger