AcasăSPORTIordănescu a obosit. Vrea în concediu!

Iordănescu a obosit. Vrea în concediu!

România părăsește Franța pe ușa din dos, la capătul celui mai plictisitor meci de la acest turneu final. Dat peste cap de efortul depus pentru a face din „naționala” noastră spaima spectacolului de la Euro, Anghel Iordănescu ne anunță că a obosit și vrea să plece în concediu.

Prima declarație a selecționerului este de-a dreptul șocantă: „Chiar nu ne reproșăm nimic!”. La conferința de presă, Iordănescu a dat vina și pe organizatori, care sâmbătă seară au avut un protocol neprofesionist, oferind „o cină târzie”. Obligat să participe, bătrânul nostru antrenor și-a dat peste cap programul, apărând duminică obosit și total ambramburit.

„Eu aș vrea să plec în concediu (…) O înfrângere este o înfrângere, dar ea a venit în faţa unei Albanii cu 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a controlat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44… În repriza a doua am încercat să revenim în joc şi am împins mult jocul în jumătatea adversă. Dacă e să ne reproşăm ceva, e că nu am marcat. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii noştri. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt! Nu ne cade bine în niciun caz o înfrângere în faţa Albaniei, dar nu priviţi echipa asta ca pe vremea lui Gicu Dobrin sau a lui Florea Dumitrache. Sunt jucători care evoluează în competiţii puternice şi, realist, pentru noi a fost o performanţă că am ajuns aici. Am mai explicat situaţia lui Sânmărtean: este la o vârstă, are 36 de ani, la care e mai greu să înceapă meciurile titular. Nu mai este la prima tinereţe. Ne-a lipsit concretizarea, finalizarea. Dacă aveam feeling la finalizare, poate puteam să marcăm”.

Așa a vorbit Anghel Iordănescu la conferința de presă. Iar ultima sa frază este memorabilă: „Este o performanță că am ajuns până aici”. Hai sictir, bă!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger