AcasăSPORTIordanescu, dupa ce Romania a pierdut in fata Ucrainei: Greseli nepermise

Iordanescu, dupa ce Romania a pierdut in fata Ucrainei: Greseli nepermise

Dupa cum era de asteptat, selectionerul tricolorilor n-a primit prea bine rezultatul obtinut de elevii sai, seara trecuta, in Italia, in amicalul disputat contra reprezentantivei Ucrainei, ca parte a pregatirii pentru Euro 2016.

Avand in vedere ca la finele intalnirii, tabela a aratat 4-3 pentru ucraineni, Anghel Iordanescu s-a aratat dezamagit de faptul ca aocnstat erori in cazul unor jucatori despre care nu se poate spune ca nu ar avea experienta in meciuri de inalt nivel. Daca despre prima jumatate a meciului a vorbit la superlativ, catalogand-o drept „o prima repriza foarte buna”, nu la fel au stat lucrurile in cazul celei de-a doua parti a jocului, mai ales ca tricolorii au primit trei goluri la distanta scurta. „A doua repriza a fost cu multe greseli individuale, cu trei goluri primite, cu cadouri facute adversarilor. Trebuie sa invatam din aceste greseli, nepermise, la jucatori cu mare experienta”, a precizat Iordanescu, lcitat de antena3.ro, la finele celor 90 de minute regulamentare, la care s-au adaugat 4 de prelungiri.

Chiar daca fotbalistii tricolori au reusit sa reduca din diferenta, pana spre finele meciului, ucrainenii au castigat. „Sigur, avem de invatat din aceasta infrangere”, a conchis Anghel Iordanescu, antrenorul fiind asteptat ca in cursul acestei zile sa anunte numele lotului care va merge la Euro.

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger