AcasăSPORTIrina Begu a pierdut finala turneului de la Moscova. Rusoaica Pavlyuchenkova a...

Irina Begu a pierdut finala turneului de la Moscova. Rusoaica Pavlyuchenkova a castigat trofeul!

Begu a pierdut finala turneului de la Moscova, in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova (locul 30 WTA). Reprezentanta tarii gazda a triumfat in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-1.

Desi a luptat pentru un rezultat cat mai bun la Moscova, romanca Irina Camelia Begu nu a reusit sa stavileasca elanul rusoaicei Pavlyuchenkova.

Meciul disputat de Begu, duminica, in ultimul act al turneului Kremlin Cup, a inceput la ora 12, ora Romaniei. Romanca aflata pe locul 61 WTA a pierdut primul set, 6-4, apoi a condus in setul doi cu 3-1. Rusoaica a egalat la 3, iar apoi a castigat urmatorul game, conducand cu 4-3. Irina a servit si si-a adjudecat urmatorul game, scorul ajungand 4-4. Reprezentanta tarii gazda a servit si a castigat la zero urmatorul punct, conducand cu 5-4 in setul secund. Irina Begu a reusit sa obtina urmatoarele doua game-uri, scorul aratand 5-6 pentru bucuresteanca in varsta de 24 de ani. S-a ajuns in setul trei al finalei, dupa ce romanca a punctat pentru al saptelea game al setului doi.

In setul decisiv, rusoaica a castigat primele doua game-uri. Irina a avut apoi minge de break, insa Anastasia Pavlyuchenkova a punctat decisiv, aducand scorul la 3-0. Sustinuta de public si extrem de hotarata sa obtina titlul la competitia desfasurata in tara sa de origine, rusoaica a servit, asigurandu-si un avantaj cu un as, si adudecandu-si punctul, tabela aratand 5-0 in favoarea Anastasiei Pavlyuchenkova. Tanara jucatoare a ajuns, astfel, la un punct distanta de castigarea tofeului la Kremlin Cup. Irina Begu si-a castigat serviciul, obtinand primul punct al setului trei, insa nu a putut stavili energia Anastasiei Pavlyuchenkova, care a punctat decisiv: 6-1.

Rusoaica a castigat finala Kremlin Cup, dupa doua ore si jumatate de joc, obtinand trofeul primei competii importante jucata in tara sa.

Sursa foto: bzi.ro

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger