AcasăSPORTJean Pascal s-a proclamat singur „adevaratul rege din Montreal”

Jean Pascal s-a proclamat singur „adevaratul rege din Montreal”

Canadianul de origine haitiana Jean Pascal umbla la factorul psihologic inainte de confruntarea cu Lucian Bute, programata pe 18 ianuarie, la „Centre Belle”, din Montreal.
Parca temandu-se de loviturile romanului, Pascal a-nceput sa-si faca singur curaj. Si cum poate face asta mai bine decat autoproclamandu-se ”adevaratul rege din Montreal”? Intre doua sedinte de pregatire, Jean Pascal si-a facut timp sa posteze pe pagina personala de Facebook cateva fotografii infatisandu-l cu o coroana pe cap. „Pe 18 ianuarie, regele isi va recapata tronul. Adevaratul rege al Montrealului”, este textul care insoteste aceasta poza.

Intr-o alta fotografie, un Jean Pascal impunator il domina pe Lucian Bute, care are scris pe maxilarul stang cuvantul ”fragil”. Acelasi haitian a declarat saptamana aceasta ca „Bute se va retrage din box dupa meciul cu mine”, aluzie la o victorie prin KO asupra romanului.

Miza este centura WBC Diamond

Bute si Pascal vor urca in ring pe 18 ianuarie in cel mai asteptat meci de box din ultimii ani in Canada. Miza este centura NABF, centura WBC Diamond, dar si pozitia de challenger obligatoriu la titlul mondial WBC la categoria semigrea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger