AcasăRecomandariKlaus Iohannis se tine de gameuri cu Simona Halep

Klaus Iohannis se tine de gameuri cu Simona Halep

Presedintele ales Klaus Iohannis a anuntat, ieri, ca va juca in 2015 un meci de tenis demonstrativ cu Simona Halep, mentionand ca gestul sau urmareste „sa contribuie la apropierea tinerei generatii de acest sport”.

Simona Halep are un mare fan in persoana lui Klaus Iohannis

„Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnisoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment sa contribuie la apropierea tinerei generatii de acest sport minunat”, se spune intr-o postare de pe pagina de Facebook a lui noului presedinte al Romaniei. La randul ei, Simona Halep l-a invitat pe Iohannis sa cante imnul national alaturi de jucatoarele din echipa Romaniei la intalnirea cu Spania, care va avea loc in februarie, la Galati, in Fed Cup, iar fostul primar al Sibiului a acceptat invitatia.
In alta ordine de idei, managerul Virginia Ruzici a facut, ieri, cel mai asteptat anunt legat de Simona Halep: „Va aduc la cunostinta ca, incepand de astazi, echipa Simonei Halep pentru anul competitional 2015 a fost stabilita. Aceasta este formata din: Victor Ionita – antrenor; Theodor Cercel – preparator fizic. Incepand cu luna ianuarie, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney si Australian Open, echipei i se va alatura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt”. Victor Ionita a fost antrenorul Soranei Cirstea, in timp ce suedezul Högstedt le-a pregatit in ultimii ani pe Caroline Wozniacki, Maria Sarapova si Li Na. Halep (locul 3 WTA) a anuntat, la 6 noiembrie, ca a incheiat colaborarea cu belgianul Wim Fissette, cu care a lucrat de la inceputul anului 2014.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger