AcasăSPORTLa CFR vine un ungur modest, dar cu o gagica trasnet!

La CFR vine un ungur modest, dar cu o gagica trasnet!

Robert si Regina sunt de mai bine de patru ani impreuna

In varsta de 26 de ani, Robert Feczesin apartine de Brescia Calcio, club de la care a venit, in aceasta vara, si mijlocasul Adam Vass.

Robert si Regina sunt de mai bine de patru ani impreuna

Imprumutat la Debrecen si Ascoli in ultimele sezoane, Robert Feczesin mai are un an de contract cu formatia „randunelelor”, dar italienii spera sa scoata ceva maruntis pe el inainte de a-l pierde gratis.

Blondina a facut o caruta de bani pozand sexy

Pe langa pretul de sub 200.000 de euro, CFR ar dori sa-l aduca pe atacant si pentru a-l ajuta pe Vass sa se integreze mai repede in efectiv. Singura piedica in calea transferului pare sa fie salariul mare cerut de Feczesin, 360.000 de euro pe an. Totusi, in cazul in care CFR isi asigura serviciile atacantului, internationalul maghiar (are patru goluri marcate in 11 selectii la nationala Ungariei) ar incinge serios atmosfera la Cluj, mai ales prin prisma faptului ca ar urma sa fie insotit de Regina Dukai, superba sa iubita. De altfel, Feczesin s-a remarcat in presa internationala mai mult gratie relatiei cu frumoasa blondina, care pozeaza constant in ipostaze sexy, decat prin cariera profesionista.

author avatar
Cristi Ionita
813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger