AcasăSPORTLasa-ma, ba, cu interviul tau!

Lasa-ma, ba, cu interviul tau!

Nu-i prima data cand Romania pierde un astfel de meci, dar nu-mi aduc aminte ca vreunul din legendarii ei capitani sa refuze dialogul cu presa dupa o infrangere umilitoare.

Echipa nationala s-a mai facut de ras si cu alte dati, insa de fiecare data Hagi, Popescu ori Chivu au iesit in fata si, ca adevarati lideri ai vestiarului, au cautat explicatii, scuze, motive. Nu-i si cazul lui Vlad Chiriches, facut capitan la apelul bocancilor de generalul Iordanescu. Rezerva rezervelor la Napoli a stiut sa fie posta cand s-a pus problema primelor de calificare la Euro (au cerut si primit banii inainte, ca la curve), dar s-a dat la fund cand a fost vorba sa stea barbateste in fata tirului de intrebari al jurnalistilor.

Chiriches nu este altceva decat produsul actualei generatii de fotbalisti ratati, care cred ca li se cuvine totul fara sa dea nimic inapoi fotbalului. De la faima si masini de lux, pana la conditii de pregatire de cinci stele, Vladut din Bacau este, deja, un milionar plictisit de viata de sportiv.

Spre deosebire de Chiriches, alti sportivi romani ajung sa-si reprezinte tara cu cinste la intrecerile olimpice, dar n-au parte nici pe jumatate de atentia care i s-a acordat acestui personaj de trista amintire.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger