AcasăSPORTLegendarul Francisco Filho vine sa-i invete pe romani cum sa se bata

Legendarul Francisco Filho vine sa-i invete pe romani cum sa se bata

Brazilianul Francisco Filho, campionul K1 Yokohama din 2000 si vicecampionul mondial K1 din 2001, va sustine, in premiera, un seminar la Mamaia, in perioada 25-31 august.

Specialist in karate kyokushin, kickbox si MMA (arte martiale mixte), Francisco Filho este unul dintre cei doar 19 oameni din lume care au reusit sa treaca testul celor 100 de centuri negre, care consta intr-o lupta de 100 de reprize cu tot atatia detinatori de centura neagra.

Francisco Filho vine la Mamaia la invitatia Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact. Cei care vor sa participe la seminar trebuie sa achite cate 200 de lei sau cate 100 de lei daca sunt membri FRAMC.

Posesor al centurii negre 6 dani in Kyokushin kaikan si al centurii albastre in Brazilian Jiu-Jitsu, Francisco Filho a disputat 25 de meciuri in circuitul K1, inregistrand 16 victorii si numai sapte infrangeri.

Filho a batut cam toate numele grele din K1, printre victimele sale numarandu-se Andy Hug, Peter Aerts, Ernesto Hoost, Stefan Leko, Alexey Ignasov sau Remy Bonjasky.

author avatar
Cristi Ionita
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger