AcasăRecomandariLiga 1 se vede doar daca platesti!

Liga 1 se vede doar daca platesti!

Look Tv si Look Plus pacalesc poporul cu televizorul. Intr-un comunicat oficial, noii proprietari ai drepturilor tv din Liga 1 se lauda ca a disparut monopolul RCS&RDS asupra transmisiunilor din campionatul intern de fotbal, dar nu sufla un cuvant si despre disparitia gratuitatii din oferta facuta microbistilor.

Liga 1 se vede doar in sistem „pay-per-view”

In ultimii ani, romanii s-au obisnuit sa priveasca partidele din Liga 1 fara sa plateasca absolut niciun leu in plus la abonamentul de televiziune prin cablu. Este un aspect de care noii stapani ai drepturilor tv (Intel Sky Broadcast, prin canalele media Look Tv si Look Plus) nu tin cont deloc atunci cand se lauda ca „peste 3 milioane de fani au la dispozitie meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii, prin companiile de servicii de cablu sau satelit, care au incheiat contracte de distributie a posturilor Look Tv si Look Plus. Spre deosebire de anii trecuti, cand Liga 1 era disponibila doar abonatilor unei singure companii, creind un monopol si implicit un privilegiu apartinand doar unui singur segment de fani, acum fotbalul romanesc se intoarce la cei care ii sustin existenta. Fotbalul se joaca pentru suporteri, iar mai multe companii s-au implicat activ in gasirea unor solutii care sa aduca meciurile cat mai aproape de fani”.

Solutiile gasite de aceste companii (doar cele care conteaza, iNES si Seenow sunt „jucatori” insignifianti pe aceasta piata) sunt urmatoarele si niciuna pe placul si in favoarea microbistilor: Romtelecom cere 9,5 lei pentru un abonament lunar la pachetul „Extra Liga 1”, UPC taxeaza cu 10 lei pachetul „Extra fotbal”, iar Focus Sat are cartela „Fotbal” la oferta special: 12 lei! Acestea sunt solutiile propuse iubitorilor de fotbal din Romania. Vrei sa vezi fotbal, platesti!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger