AcasăSPORTLIGA CAMPIONILOR: PSG - Barcelona 1-3. Demonstratie de forta a catalanilor!

LIGA CAMPIONILOR: PSG – Barcelona 1-3. Demonstratie de forta a catalanilor!

sursa foto: psg.fr

FC Barcelona este ca si calificata in semifinalele UEFA Champions League, dupa ce miercuri seara s-a impus, cu 3-1, pe terenul formatiei Paris Saint Germain.

sursa foto: psg.fr

Lipsiti de aportul catorva jucatori importanti, in frunte cu suedezul Zlatan Ibrahimovic, parizienii au fost victime sigure in fata catalanilor, elevii lui Josep Guardiola reusind unul dintre cele mai bune meciuri din ultima perioada.

Chiar daca Lionel Messi a fost destul de discret, au iesit la rampa Neymar si Luis Suarez, care au facut ce au vrut cu defensiva adversa. Cei doi sud-americani au marcat cele trei goluri ale Barcelonei si au ratat numeroase alte ocazii.

Pe final, gazdele au reusit golul de onoare cu largul concurs al lui Jeremy Mathieu. Desi nu a evoluat pentru PSG in cariera, fundasul Barcelonei nu a uitat ca a crescut la doi pasi de capitala Frantei si si-a trimis balonul in propria poarta, pentru a mentine suspansul la returul de pe Camp Nou.

Tot miercuri seara s-a produs si una dintre cele mai mari surprize din actualul sezon al UEFA Champions League. FC Porto a profitat la maxim de absentele din tabara lui Bayern Munchen si de gafele comise de apararea bavareza si s-a impus, cu 3-1, in prima mansa din sferturile de finala.

Quaresma si Jackson Martinez l-au lasat fara replica pe Josep Guardiola, iar antrenorul lui Bayern are nevoie de un miracol pentru a intoarce soarta calificarii in retur.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger