AcasăSPORTLotul echipei Real Madrid valoreaza 715 milioane euro!

Lotul echipei Real Madrid valoreaza 715 milioane euro!

James Rodriguez este ultima perla de pe coroana Realului

Fotbalistul columbian James Rodriguez a fost prezentat de clubul Real Madrid, pe stadionul ”Santiago Bernabeu”, in fata a circa 35.000 de suporteri, marea majoritate de origine columbiana.

James Rodriguez este ultima perla de pe coroana Realului

Rodriguez, pe care campioana Europei l-a cumparat de la AS Monaco pentru 80 de milioane de euro, a declarat ca transferul sau la Real este ”un vis transformat in realitate”. Playmaker-ul sud-american, golgheterul Cupei Mondiale din Brazilia, cu 6 reusite, a semnat un contract pe sase ani cu Real. ”Sunt foarte fericit sa fiu aici. Pentru mine este un vis devenit realitate. Sper sa castig multe trofee cu acest club”, a spus Rodriguez la prezentarea oficiala. James devine al treilea columbian care joaca la Real, dupa Freddy Rincon si Edwin Congo. ”Suntem campionii Europei, dar vrem sa fim si mai puternici si sa imbunatatim echipa. Acum a venit unul dintre acei jucatori care seduce pe oricine cu calitatea fotbalului sau – un jucator care a condus Columbia in Cupa Mondiala si care a marcat cel mai frumos gol al turneului”, a afirmat, la randul sau, presedintele Florentino Perez.
Mijlocasul sud-american este al doilea transfer de marca realizat in aceasta vara de castigatoarea Ligii Campionilor, dupa Toni Kroos, venit de la Bayern Munchen. In prezent, lotul Realului valoreaza 715 milioane de euro, cel mai bine cotat jucator din vestiar – Cristiano Ronaldo – avand un pret de 100 de milioane de euro.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger