AcasăSPORTLovitura de teatru! Rapid se intareste cu doi fotbalisti de nationala

Lovitura de teatru! Rapid se intareste cu doi fotbalisti de nationala

Aflata in dificultate in Liga I, Rapid a decis sa apeleze la armele grele pentru partea a doua a turului, dar si pentru returul actualului campionat.

Proaspat instalat in functia de antrenor principal al echipei, Marian Rada a anuntat ca spera sa se bazeze in cel mai scurt timp cu putinta pe doi dintre fotbalistii de legenda ai giulestenilor.

La primul antrenament condus de Rada, tehnicianul s-a bazat inclusiv pe Daniel Niculae si Cristian Sapunaru, iar antrenorul Rapidului s-a laudat ca i-a convins pe cei doi sa semneze contracte cu gruparea giulesteana. Intelegerile vor fi valabile pana la sfarsitul actualui sezon, cu drept de prelungire in functie de modul in care vor decurge lucrurile la club.

De altfel, fanatik.ro anunta ca Rada intentioneaza sa-i foloseasca pe cei doi jucatori inca de la meciul cu Concordia Chiajna din etapa viitoare.

Tehnicianul a mai precizat ca obiectivul sau personal este sa duca Rapidul intre primele opt echipe ale campionatului si ca, pe langa cei doi fotbalisti deja anuntati, se va baza mai mult si pe alti jucatori promovati de el de la echipa a doua, respectiv Virgil Draghia, Madalin Martin, Andrei Ciolacu sau Nicolae Vasile.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger