AcasăSPORTLucescu ar da Sahtior-ul pe sefia FRF

Lucescu ar da Sahtior-ul pe sefia FRF

In urma esecului cu FC Porto, Lucescu a ratat prezenta in primavara europeana. In august 2012, contractul acestuia cu Sahtior Donetk expira, iar pe antrenorul de 66 de ani il bate deja gandul sa se intoarca in tara.

Lucescu, trist, dupa ce a ratat Europa

Tehnicianul roman se afla la cel de-al doilea cel mai slab sezon de Champions League de cand a preluat Sahtior Donetk, mai precis din 2004 incoace, cu mentiunea ca s-a luat in calcul parcursul „minerilor” doar in faza grupelor. Precedenta contraperformanta a fost stabilita in stagiunea 2007-2008, cand ucrainenii au incheiat pe locul 4 intr-o grupa din care au mai facut parte AC Milan, Celtic si Benfica. Miercuri seara, Lucescu a primit lovitura de gratie de la FC Porto – castigatoarea Europa League in exercitiu – care s-a impus pe „Donbass Arena”, scor 2-0, gratie unui gol marcat de Hulk (79) si a unui autogol al lui Rat (90+1). Cu o etapa inainte de finalul fazei, Sahtior ocupa ultimul loc in grupa G, fara nicio sansa de a mai prinde pozitia a treia, care asigura o „evadare” in Europa League. Drama este cu atat mai mare cu cat in grupa in care campioana Ucrainei ocupa pozitia codasa, lider este APOEL Nicosia. „Le cer scuze fanilor pentru rezultatele din aceasta editie a Ligii Campionilor. Sunt ani in care ai noroc si ani in care ai ghinion”, a spus, trist, Mircea Lucescu, imediat dupa partida cu FC Porto.

Apropiatii spun ca vrea sa se intoarca acasa

Rat inscrie in proprie poarta, Sahtior este eliminata

Potrivit anturajului antrenorului roman, pe acesta il bate gandul sa nu mai deschida o discutie cu patronul Rinat Akhmetov referitoare la prelungirea contractului cu Sahtior, scadent in vara anului viitor. De altfel, apropiatii lui „Il Luce” afirma ca tehncianul chiar vrea sa renunte la activitatea de antrenor si sa se retraga acasa. Bomba vine abia acum. Mircea Lucescu vizeaza postul de presedinte al FRF, asta in conditiile in care, in tara, circula informatia potrivit careia Mircea Sandu va fi debarcat de la sefia Federatiei pentru ca asta este vrerea celor care conduc Romania. Daca barfele vor deveni realitate, atunci se va putea spune ca Lucescu s-a razbunat pe familia Sandu, avand in vedere ca: 1. sotia „Nasului”, Lise Sandu, a fost cea care a blocat revenirea seniorului la carma nationalei. 2. Mircea Sandu l-a demis pe Lucescu jr. din postul de selectioner.

Mediile politice agreaza, insa, un tandem Hagi – Popescu!

Zvonul care il indica pe „Il Luce” drept posibil viitor presedinte al FRF este contrazis, insa, de o alta informatie spectaculoasa aruncata in piata. Mediile politice din Romania fac presiuni pentru instalarea in fruntea Federatiei a tandemului Gica Hagi – Gica Popescu, ultimul nefiind la prima incercare de a prelua puterea la „Casa Fotbalului” – vezi candidatura „Baciului” la presedintia FRF, in ianuarie 2006.

author avatar
Flavius Dobrescu
294 afisari

2 COMENTARII

  1. Popescu ? Prietenul mafiotilor Becali ? Spune-mi cu cine te imprietenesti caiti spun cine esti !

  2. Mircea Lucescu merita tot respectul din partea tuturor romanilor pentru tricolorul purtat pe umeri ori de cate ori a avut ocazia, pentru faptul ca nu a uitat ca este roman. Luce de Romania este o persoana care prin munca si numai munca sa impus pe plan international o persoana care nu a agreat scandaluri gen „Dragomir” si „Sandu” mafiotii fotbalului nostru care nu merita adusi in discutie si sper sa paraseasca scena fotbalistica cat mai curand asta pentru binele fotbalului romanesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger