AcasăRecomandariLucescu jr., acuzat de tradare!

Lucescu jr., acuzat de tradare!

Petrolul Ploiesti a debutat cu o victorie in noul sezon din Liga I, 1-0 la FC Brasov, dar succesul obtinut duminica seara este pus sub semnul intrebarii de o eventuala greseala tehnica.

nRazvan Lucescu vrea sa reediteze sfertul eurofantastic din 2006 cu Rapid (sursa foto incomod.ph)

Concret, oficialii echipei gazda sustin ca Petrolul l-a folosit pe goalkeeperul brazilian Peterson Pecanha, desi acesta se afla in stare de suspendare. Brasovenii se leaga de articolul 41 din Regulamentul Disciplinar al Ligii Profesioniste de Fotbal, conform caruia suspendarea jucatorilor se executa in etapele din campionat sau in meciurile din Cupa Romaniei, nu si in partidele din Cupa Ligii. In schimb, ploiestenii sunt convinsi ca Pecanha si-a ispasit pedeapsa la partida cu Universitatea Cluj, din optimile Cupei Ligii. Apararea ploiestenilor este una timida, existand voci care il acuza pe Razvan Lucescu, tehnicianul Petrolului, ca ar fi comis greseala cu buna stiinta. Ploiestenii se tem ca antrenorul si-a complicat viata tocmai pentru a-si pregati plecarea la Rapid. Mai ales ca anuntul acestuia, cum ca s-ar fi interesat de soarta lui Pecanha la LPF, a fost infirmat de oficialii Ligii.  Razvan Lucescu da, indirect, tot mai multa apa la moara zvonurilor conform carora este ca si transferat la Rapid, mai ales ca se stie ca inima acestuia a ramas in Giulesti.

Steaua s-a ferit de surprize neplacute

Oficialii campioanei s-au ferit sa-l utilizeze pe Lucian Sanmartean in victoria obtinuta cu Rapid, 3-1, in Giulesti. Mijlocasul se afla si el in situatia lui Pecanha, iar Valeriu Argaseala presedintele Stelei, a precizat ca nu a vrut sa riste. “Am vorbit la Liga si cred ca regulamentul este clar. Jucatorii nu-si pot efectua suspendarile in meciurile din Cupa Ligii sau in Supercupa”, a declarat Argaseala. In schimb, Astra l-a folosit pe Denis Alibec in victoria obtinuta la Chiajna, 2-0 cu Concordia, iar Dinu Gheorghe, presedintele giurgiuvenilor, este convins ca “este doar o eroare materiala a celor de la LPF. Comisia de Disciplina va suspenda cauza pana cand Regulamentul va fi actualizat”.

 

author avatar
Cristi Ionita
478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger