AcasăSPORTLucescu jr., alesul lui Negoita pentru "new Dinamo"

Lucescu jr., alesul lui Negoita pentru „new Dinamo”

Retragerea lui Nicolae Badea de la Dinamo ii deschide drumul spre Stefan cel Mare lui Razvan Lucescu. Fostul selectioner pare decis sa revina in tara la vara, dupa experienta araba, un an pe banca formatiei qatareze Al Jaish.

Razvan Lucescu este primul nume pe lista antrenorilor doriti de Ionut Negoita

Scosi din lupta pentru titlu si eliminati si din Cupa Romaniei, dinamovistii isi fac, deja, planuri cu privire la sezonul viitor. In topul prioritatilor sta repatrierea lui Razvan Lucescu, actualmente antrenor in Qatar, la Al Jaish (locul 3 in clasament, la 9 puncte de liderul Al Sadd).

Ionut Negoita

La o intalnire cu liderii galeriei din Stefan cel Mare, Ionut Negoita le-ar fi promis fanilor ca „un Lucescu va sta pe banca lui Dinamo, aveti cuvantul meu!”. Relatia apropiata pe care viitorul patron al „alb-rosilor” o are cu familia Lucescu a fost inlesnita de Constantin Anghelache, unchiul sau, bun prieten cu tehnicianul lui Sahtior Donetk. De altfel, se pare ca fostul presedinte al FC Dinamo din anii ’80 va prelua din nou puterea executiva in club, numirea sa urmand a fi oficializata la finalul campionatului. Pana atunci, se asteapta semnarea unui parteneriat de colaborare intre Dinamo si Sahtior.
Schimbul de putere la Dinamo se va perfecta cel mai tarziu pana la finalul lunii in curs. In schimbul achitarii tuturor datoriilor clubului, Ionut Negoita va deveni unic actionar!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger