AcasăSPORTLucescu jr., luat cu SMURD-ul!

Lucescu jr., luat cu SMURD-ul!

Razvan Lucescu pleaca, Gigi Multescu vine

Razvan Lucescu nu mai este antrenorul formatiei Petrolul, conducerea clubului ploiestean luand decizia sa demita intreg staff-ul tehnic dupa remiza cu Pandurii, din ultima etapa de campionat.

Razvan Lucescu pleaca, Gigi Multescu vine

Fostul selectioner al Romaniei n-a rezistat decat sase luni pe banca prahovenilor, eliminarea din Liga Europa si rezultatele proaste inregistrate in campionat ducand la concedierea sa. „M-am intalnit de dimineata cu oficialii clubului Petrolul. Ne-am inteles, dar deocamdata nu e nimic semnat. Urmeaza sa mai discutam spre seara. Da, eu sunt prima optiune a lor dupa plecarea lui Razvan Lucescu”, a confirmat Gheorghe Multescu, supranumit si SMURD, tratativele purtate cu „lupii galbeni”. Din cate se pare, Multescu va fi ajutat la Petrolul de fiul sau Catalin (antrenor cu portarii) si „secunzii” Yuksel Yesilova si Daniel Timofte.


La aflarea vestii ca Razvan Lucescu a fost dat afara, Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a reactionat: „Aoleu, fratilor, astia au innebunit! E clar ca nu se pricep la fotbal daca l-au demis pe Razvan. Cine vine? Multescu? Da, il cunosc, dar pe Daniel Timofte nu il stiu ca antrenor”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger