AcasăSPORTLucescu jr. negociaza cu Xanthi

Lucescu jr. negociaza cu Xanthi

Razvan Lucescu are ocazia sa antreneze in Europa

Dat afara de Petrolul Ploiesti, Razvan Lucescu are sansa sa reintre foarte repede in circuit. Insa, nu in Romania, ci-n Grecia, de unde vine ultima oferta.

Razvan Lucescu are ocazia sa antreneze in Europa

Liber de contract dupa ce si-a incheiat socotelile cu Petrolul, fiul lui Mircea Lucescu negociaza cu Xanthi, grupare din prima liga elena. Conform „sport24.gr”, „Razvan Lucescu pare sa fie alegerea conducerii clubului Xanthi pentru a-i succede lui Sakis Tsiolis pe banca tehnica. Tehnicianul roman este fiul marelui Mircea Lucescu. Are 45 de ani si tocmai ce a fost dat afara de la Petrolul Ploiesti, fiind inlocuit de un conational, Gheorghe Multescu. Surse din cadrul clubului Xanthi ne-au confirmat negocierile”. Agentia de presa „Zougla” noteaza ca Razvan Lucescu era asteptat ieri in Grecia pentru a semna angajamentul cu Xanthi.
Noua echipa a „Juniorului” ocupa locul 11 in clasamnet, cu 5 puncte stranse in patru etape. Xanthi a inregistrat o victorie, doua rezultate de egalitate si o infrangere, avand golaveraj 6-5.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger