AcasăSPORTLucian Bute, invins de britanicul DeGale! Decizie in unanimitate a arbitrilor

Lucian Bute, invins de britanicul DeGale! Decizie in unanimitate a arbitrilor

Romanul Lucian Bute a pierdut duelul cu britanicul James DeGale, in main-event-ul unei gale care a avut loc in Quebec, Canada.

Pugilistul galatean a ratat sansa de a redeveni campion mondial, pierzand la decizie. Arbitrii i-au acordat victoria sportivului britanic in unanimitate, asta in ciuda celor care considera verdictul judecatorilor drept unul cam exagerat.

Confruntarea Bute – DeGale a contat pentru titlul mondial in versiunea IBF, categoria supermijlocie, si s-a derulat pe parcursul a 12 reprize. In varsta de 35 de ani, Lucian Bute s-a aflat la cel de-al 12-lea meci disputat la profesionisti, cu un titlu mondial pe masa, in vreme ce DeGale  isi pastreaza centura de campion IBF, cucerita in luna mai, in fata americanului Andre Dirrell. „Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut. Eu cred ca am facut o lupta foarte buna si a fost foarte echilibrat! El este campion olimpic, campion mondial. Daca arbitrii au decis ca el a castigat, respect asta! Acum ma intorc in sala si o iau de la capat!”, a declarat Lucian Bute

Bogdan Dinu a trecut de argentinianul Pucheta

In alt meci disputat in gala din Canada, boxerul roman Bogdan Dinu l-a invins prin KO tehnic la categoria grea pe argentinianul Manuel Alberto Pucheta, care s-a retras dupa sase reprize. Dinu (29 ani) are un bilant la profesionisti de 14 victorii din tot atatea meciuri (10 KO), in timp ce Pucheta (44 ani) numara 38 de victorii (31 KO) si 11 infrangeri (5 KO).

author avatar
Mihai Koblenko
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger