AcasăSPORTLupescu avertizeaza Steaua in chestiunea „Radoi, antrenor fara licenta”: „Sunt cu ochii...

Lupescu avertizeaza Steaua in chestiunea „Radoi, antrenor fara licenta”: „Sunt cu ochii pe voi!”

Lupescu spioneaza activitatea „directorului sportiv” Radoi

Inaintea debutului oficial pe banca Stelei, astazi, cu ASA Tg.Mures, in Supercupa, Mirel Radoi a fost informat ca nu va putea conduce echipa campioana si in meciurile europene!

Lupescu spioneaza activitatea „directorului sportiv” Radoi

In calitate de director tehnic al UEFA, fostul international Ionut Lupescu avertizeaza Steaua: clubul risca enorm daca Radoi va antrena echipa in „dubla” cu Trencin, din Liga Campionilor! Fiindca nu poseda licenta Pro (de fapt, Mirel nu are niciun fel de licenta in antrenorat!), finul lui Gigi Becali nu poate profesa in cupele europene, conform regulamentelor UEFA in vigoare. „In general, la Steaua nu este nicio surpriza la deciziile luate acolo. In ceea ce priveste antrenorul, nu numai Steaua, ci toate formatiile care vor juca in competitiile organizate de UEFA, vor fi monitorizate daca respecta regulamentul competitiei. Repet, toate cluburile vor fi monitorizate daca respecta regulamentele. Iar daca nu, vor fi sesizate Comisiile de Disciplina ale UEFA, care vor lua masuri”, a declarat Lupescu. Referitor la ce se intampla pe plan intern, acolo unde FRF si LPF nu s-au sesizat din oficiu in acest caz, Lupescu a subliniat ca UEFA nu poate face nimic: „Eu stiu exact ce se intampla in competitiile organizate de UEFA, nu stiu ce se intampla in campionatul romanesc. Acolo trebuie sa intrebati Liga Profesionista, Federatia Romana de Fotbal si Scoala Federala de Antrenori”.
Mirel Radoi a fost numit antrenor principal in locul lui Costel Galca, indepartat din club dupa ce a cucerit tripla (titlu, Cupa Romaniei si Cupa Ligii). Ca sa fenteze regulamentele din fotbalul romanesc, Steaua l-a trecut pe Radoi, in acte, director sportiv.

Mirel, „utilizator experimentat” la competente digitale

Aflat cu Steaua in cantonament, Mirel Radoi nu a avut timp sa se prezinte la toate examenele sesiunii de Bacalaureat din vara. A ratat romana (scris), matematica si geografie, dar a trecut fost declarat „utilizator experimentat” la competente digitale si romana (oral), in timp ce un „B” i-a fost de ajuns ca sa treaca la engleza. Finul lui Gigi Becali si-a propus sa recupereze restantele la sesiunea din toamna.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger