AcasăSPORTLuptatorii romani iau cu asalt SUA!

Luptatorii romani iau cu asalt SUA!

Dupa ce Andrei Stoica a debutat cu stangul, weekend-ul trecut, in circuitul Glory, alti doi luptatori romani, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, isi vor incerca norocul peste hotare.

Primul care va intra in focurile Glory este Benny Adegbuyi, acesta urmand sa lupte intr-un super-fight pe 3 mai, in Denver. Benny il va infrunta pe britanicul Daniel Sam, intr-un adevarat duel al colosilor. Ambii luptatori au in jur de 1,98 metri inaltime si 120 de kilograme, astfel ca specialistii se asteapta la un meci cu lovituri cat se poate de dure.

Benny vrea sa-si continue sirul de sase victorii consecutive, luptatorul de 29 de ani, din Cluj, fiind neinvins din decembrie 2012, de cand a pierdut cu Pavel Zhuravlev in semifinalele Superkombat Final Tournament.
Meciul lui Benny cu Daniel Sam va fi unul dur, sportivul britanic vrand sa razbune cele doua infrangeri suferite la finalul anului trecut, cu Serghei Kharitonov si Nicolas Wamba.

Gala de la Denver cuprinde o piramida a greilor, cu Anderson Silva, Serghei Kharitonov, Ben Edwards si Errol Zimmerman, dar si super-fight-uri in care sunt implicati luptatori precum Jamal Ben Saddik sau Warren Stevelmans.

Desi a pierdut ultimele doua meciuri disputate, cu Jorge Loren si Igor Bugaenko, Bogdan Stoica este gata sa-si faca si el debutul in circuitul Glory si nu oricum ci in stil mare. Fostul campion mondial Superkombat la categoria cruiser va participa pe 21 iunie, la Los Angeles, la o piramida de opt disputata in limitele categoriei mijlocii.

Alaturi de Bogdan Stoica se cunosc deja alti cinci participanti la piramida, mare favorit fiind legendarul olandez Malvin Manhoef (38 de ani).

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
872 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger