AcasăSPORTLuptatorul roman Andrei Stoica, implicat intr-o gala sangeroasa la Istanbul (FOTO)

Luptatorul roman Andrei Stoica, implicat intr-o gala sangeroasa la Istanbul (FOTO)

Andrei Stoica, una dintre marile sperante ale Romaniei in K1, si-a facut debutul, sambata seara, in circuitul Glory, cu ocazia galei ce a avut loc la Istanbul.

Sportivul roman l-a intalnit pe mult mai cunoscutul Danyo Ilunga, iar lipsa de experienta si-a spus cuvantul, germano-congolezul reusind sa se impuna prin knock-out in prima repriza.

Andrei Stoica a fost prins pe contra cu un croseu de dreapta si a fost trimis la podea, nemaireusind sa continue meciul. Romanul a avut mari probleme mai ales din cauza modului in care a cazut, articulatia de la ceafa fiind pusa sub mare presiune.

Nathan Corbett, umplut de sange de Gokhan Saki

De departe personajul principal al galei a fost Gokhan Saki, favoritul publicului. Turcul a devenit noul campion mondial Glory la categoria semigrea dupa ce a castigat o piramida de patru in urma careia si-a bagat in spital doi adversari.

Saki l-a invins in semifinale pe Nathan Corbett, cu o puternica lovitura de brat ce i-a distrus urechea australianului, si l-a batut in finala pe Tyrone Spong, reusind sa blocheze cu genunchiul un low-kick al surinamezului. Corbett si Spong au fost transportati de urgenta la spital. Primul a avut nevoie de mai multe analize, fiind suspect de leziuni interne la nivelul urechii, in timp ce Spong s-a ales cu o dubla fractura de tibie si peroneu.

sursa foto: Facebook/Glory Sports International

Gokhan Saki a impresionat din nou
Nathan Corbett (stanga) si Tyrone Spong (dreapta) au ajuns la spital
author avatar
Cristi Ionita
3.618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger