AcasăSPORTMai e o sansa ca Dinamo sa joace in Europa

Mai e o sansa ca Dinamo sa joace in Europa

Danciulescu ramane un luptator convins, asa cum a fost ca jucator

Managerul sportiv al FC Dinamo, Ionel Danciulescu, a declarat ca echipa alb-rosie mai are sanse de a primi permisiunea pentru a juca in editia 2016/ 2017 a cupelor europene.

Danciulescu ramane un luptator convins, asa cum a fost ca jucator

Din informatiile pe care le are, Danciulescu crede ca Dinamo nu este „condamnata” definitiv, asta desi societatea care administreaza clubul nu a iesit din insolventa la termen. „Mai exista o sansa, pe 24 iunie, cand se va mai judeca inca o data acest caz. Speram sa reusim pana la urma sa iesim din insolventa. Este adevarat ca va schimba un pic datele problemei, dar indiferent de ce va fi, Dinamo trebuie sa redevina o forta si sa se bata la campionat, indiferent ca iesim din insolventa acum sau intr-un viitor apropiat si indiferent daca jucam sau nu in cupele europene. Mai exista o mica speranta si trebuie sa ne agatam de acest lucru, fiindca planul de reorganizare a fost aprobat, doar ca inca nu s-a judecat recursul ANAF, ceea ce nu a depins de noi”, a declarat Danciulescu. Intrebat daca UEFA va acorda o dispensa in acest sens clubului bucurestean, Danciulescu a raspuns: „Eu cred ca se pot face lucruri de genul acesta, dar nu am foarte multe date”.
Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 24 de iunie decizia privind iesirea din insolventa a societatii FC Dinamo 1948 SA, astfel ca echipa bucuresteana nu va putea evolua in cupele europene mai devreme de 2018!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger