AcasăSPORTMaidana, ca Suarez: l-a muscat pe Mayweather!

Maidana, ca Suarez: l-a muscat pe Mayweather!

Pugilistul american Floyd Mayweather si-a pastrat titlurile WBA si WBC la categoria semimijlocie, in urma victoriei la puncte, inregistrata sambata, la Las Vegas, in fata argentinianului Marcos Maidana.

Meciul a fost marcat de gestul pe care l-a comis pugilistul sud-american in repriza a opta: frustrat ca i-a din nou bataie de la Mayweather, argentinianul Maidana l-a muscat pe american de mana! Incidentul s-a petrecut sub privirile lui Evander Hollyfield, aflat la MGM Grand Hotel, acelasi loc in care, cu 17 ani in urma, Mike Tyson isi infigea coltii in urechea sa. ”Pe moment, nu mi-am dat seama ce mi s-a intamplat, dar apoi am realizat ca Maidana m-a muscat. Mi-au amortit degetele, nu imi mai simteam mina stanga si imi puteam folosi doar dreapta!”, a declarat Floyd Mayweather la finalul intalnirii. Replica adversarului a venit imediat: „ Credeam ca am castigat lupta. Arbitrii au dat insa victoria unuia care fuge in ring. Floyd crede ca sunt un caine, dar nu am facut asta. Nu l-am muscat! Poate si-a pus el manusa in gura mea”.
In urma acestei lupte, “Money” Mayweather a primit o bursa de 32 de milioane de dolari, fara a include cota din reteta TV.

 

author avatar
National
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger