AcasăSPORTMare show de MMA in Sala Polivalenta din Bucuresti

Mare show de MMA in Sala Polivalenta din Bucuresti

Promotia de arte martiale mixte Real Xtreme Fighting se pregateste sa atace capitala pentru al doilea an consecutiv.

Dupa ce in decembrie 2014, RXF a uimit lumea sportului reusind sa adune 5.000 de oameni in Sala Polivalenta din Bucuresti, anul acesta organizatia condusa de promotorul brasovean Sebastian Vieru isi propune sa reediteze succesul de anul trecut. Astfel, polivalenta bucuresteană va gazdui pe 14 decembrie gala RXF 21 in care vor lupta cei mai reprezentativi practicanti de arte martiale mixte din Romania.

 

In capul de afis va intra in cusca oradeanul Alexandru Lungu, fost campion mondial de judo si totodata cel mai greu luptator roman in activitate, 152 de kg. Nu vor lipsi alti doi grei cu mare priza la public, bucuresteanul Adrian Preda si basarabeanul Tolea Ciumac.

Va intra in cusca, printre altii, Cristina Stanciu, neinvinsa in competitiile profesioniste de MMA, care – datorită evolutiilor deosebit de spectaculoase din ultimul an – si-a capatat supranumele de “Uraganul”.

Un meci tare se anunta a fi cel de la categoria 65 de kg, dintre brasoveanul Ioan “Gerula” Vranceanu si oradeanul Florin “Fierul” Gardan. Gala RXF 21 va incepe pe 14 decembrie la ora 20.00.

author avatar
eNational
848 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger