AcasăSPORTMarica, final de cariera?

Marica, final de cariera?

Marica este la o recuperare distanta de retragerea din fotbal

La 29 de ani, atacantul roman  Ciprian Marica a devenit un pacient constant al spitalelor si centrelor de recuperare din Europa.

Marica este la o recuperare distanta de retragerea din fotbal

In loc sa marcheze pentru echipa sa, Konyaspor, Marica este o prezenta constanta pe holurile clinicilor de ortopedie. Ieri, golgheterul nationalei s-a operat din nou la genunchiul drept, tot din cauza problemelor avute la menisc. Aceeasi interventie chirurgicala a fost efectuata si in luna octombrie, dar recuperarea nu a decurs cum trebuie, iar Ciprian Marica s-a vazut pus in situatia de a se urca inca o data pe masa de operatie. Daca meniscul nu va rezista nici acum, se prea poate ca pentru Marica sa fie finalul carierei! Ultimul meci in care a jucat fotbalistul nostrum a fost pe 13 martie, in campionatul Turciei: Konyaspor – Kasimpasa 2-1; Ciprian a intrat pe teren in ultima jumatate de ora.
Cu cateva minute inainte de a intra in sala de operatii, Ciprian Marica era cu gandul tot la echipa nationala: „Sper sa fie ok si sa ma aflu pe teren la meciul cu Irlanda de Nord. Vreau sa pun umarul la obtinerea victoriei”. Partida de la Belfast va avea loc pe 13 iunie. Marica n-a mai jucat pentru Romania din septembrie 2014, cand marca unicul gol al victoriei „tricolorilor” la Pireu, 1-0 cu Grecia, in preliminariile Euro 2016.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger