AcasăSPORTMayweather - Pacquiao, meciul de 500 de milioane

Mayweather – Pacquiao, meciul de 500 de milioane

Mayweather si Pacquiao vor bate toate recordurile in istoria boxului

Meciul Floyd Mayweather – Manny Pacquiao depaseste toate asteptarile. Si cheltuielile preconizate pentru o lupta in ringul de box!

Mayweather si Pacquiao vor bate toate recordurile in istoria boxului

Todd duBoef, managerul pugilistului filipinez, afirma ca Manny Pacquiao va incasa peste 12 milioane de dolari numai din sponsorizari, dublu fata de orice contract semnat pana acum in istoria boxului. De exemplu, numai sponsorul principal ii va oferi prietenului lui Lucian Bute aproximativ 5 milioane de euro pentru promovarea imaginii.
Nici Floyd Mayweather nu sta mai slab. Sortul purtat la acest meci valoreaza doua milioane de euro, suma platita de o companie pentru a-si trece numele pe acest obiect vestimentar. Iar proteza sa dentata (confectionata la comanda) costa 20.000 de euro si are pe ea imprimate imagini cu bancnote de 100 de dolari! In total, organizarea galii din 3 mai s-a ridicat la 370 de milioane de euro, iar bursa celor doi pugilisti trece de 180 de milioane! Este peste o jumatate de miliard de euro, bani neintalniti la niciun alt meci din istoria boxului. La Las Vegas va merge si Lucian Bute, care il va sustine pe Manny Pacquiao. Cei doi sunt antrenati de acelasi specialist in box, marele Freddie Roach!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger