AcasăSPORTMayweather - Pacquiao, ultima oara in ring?

Mayweather – Pacquiao, ultima oara in ring?

Mayweather (foto) si Pacquiao, doua nume de legenda in box

Campion de necontestat al categoriei semimijlocii si cel mai titrat pugilist din ultimele doua decenii, americanul Floyd Mayweather isi vede incheiat drumul in sportul cu manusi.

Mayweather (foto) si Pacquiao, doua nume de legenda in box

La 38 de ani si aureolat cu titlul de „campion neinvins” (47 de victorii din tot atatea meciuri!), Floyd Mayweather afirma ca boxul nu mai prezinta niciun interes pentru el. „Este prea mult marketing si prea putina lupta”, la aceasta concluzie a ajuns cel mai excentric sportiv al planetei. Si cum orice inceput are si un sfarsit, Mayweather s-a decis: meciul cu Manny Pacquiao va fi ultima inclestare de calibru a carierei! In toamna, va urma o gala de retragere din box, in care, cel mai probabil, „Pretty Boy” va boxa cateva reprize cu unul sau mai multe nume de legenda. „Boxul nu-mi mai produce placere cum o facea odata, nu mai e asa distractiv, acum este prea mult business, marketing… Ultima mea lupta va avea loc in septembrie, ca asa prevede contractul cu Showtime, sa am doua meciuri pe 2015 (…) Meciul cu Pacquiao devine pe zi ce trece tot mai mare. Va fi cel mai mare din istorie si nu e vorba doar despre bani. O lupta nu va schimba cu nimic din ce las eu mostenire boxului, pentru ca am castigat pana acum 47 de meciuri. Insa, daca ar fi fost sa aleg o lupta cu care sa inchei povestea, cu siguranta asta ar fi fost!”, a spus Mayweather cu ocazia primului antrenament in vederea partidei cu Manny Pacquiao.

Manny Pacquiao

Deloc surprinzator, si filipinezul se gandeste la retragere: „Voi mai boxa un meci sau poate doua, apoi ma voi retrage. Viata mea trebuie sa o ia pe un alt drum”. Si managerul Bob Arum confirma ca Pacquiao are alte planuri: „Vrea sa devina senator, iar in 2022 planuieste sa candideze la presedintia Filipinelor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger