AcasăSPORTMeciul de fotbal Ungaria - Romania este LIVE aici

Meciul de fotbal Ungaria – Romania este LIVE aici

Etapa a cincea din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014 programeaza vineri seara. la Budapesta, un meci de foc. Ungaria si Romania se dueleaza, de la 21.30, pentru locul 2 in Grupa D, dominata clar de Olanda.

Min. 94 – Este final de meci la Budapesta. Romania a jucat prost tot meciul, dar a obtinut un punct in extremis, in prelungiri.

Min. 92 GOOOOOOOOOOOLLLLL CHIPCIU!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL ROMANIA!!! Ungaria – Romania 2-2. Rusescu arunca un balon la bataie, Maxim se bate cu trei adversari, mingea sare cu noroc la Chipciu si acesta inscrie cu un sut din apropiere. Cine ar mai fi crezut?

Min. 90 – Schimbare la trecerea timpului: intra Halmosi si iese Dzsudzsak!

Min. 87 – Chiriches vede cartonasul galben pentru un fault dur.

Min. 86 – Intra Chipciu in locul lui Pintilii.

Min. 80 – Intra Kovacs in locul lui Hajnal.

Min. 74 – Goian si Mutu incaseaza cartonase galbene, intr-un interval de 60 de secunde, pentru proteste.

Min. 72 – A intrat Rusescu in locul lui Grozav.

Min. 72 Ungaria – Romania 2-1. Bucuria noastra a tinut doar patru minute. Goian l-a agatat pe Korcsmar in careu si Dzsudzsak a transformat cu siguranta penalty-ul acordat de Wolfgang Stark.

Min. 68 GOOOOOOOOOOLLL MUTU!!! GOOOOOOOOOOLLL ROMANIA!!! Ungaria – Romania 1-1. Mutu transforma cu siguranta un penalty obtinut tot de el. A fost un fault al lui Korcsmar, care a vazut si cartonasul galben.

Min. 66 – Intra Maxim in locul lui Torje.

Min. 63 – Szalai este nemarcat in careul nostru, dar avem noroc, ungurul reia cu capul alaturi.

Min. 58 – Intra Varga in locul lui Szabics.

Min. 48 – Ungurii incep in forta repriza a doua. Chiriches blocheaza in extremis, in fata lui Szalai, iar sutul lui Dzsudzsak este retinut de Tatarusanu.

22.33 – Ungaria a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Budapesta. Ungaria conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza in care gazdele au avut mai mult initiativa. Romania a ratat cateva ocazii importante, care s-ar putea sa ne coste enorm.

Min. 42 – Ocazie uriasa ratata de Bogdan Stancu! Un atac prelungit al echipei noastre a adus balonul in fata portii maghiare, dar Bogdan Stancu nu a reusit sa trimita in poarta goala, din 4 metri, atacantul lui Orduspor sutand total aiurea.

Min. 36 – Dzsudzsak centreaza de pe stanga si Szalai, dintre doi adversari, reia cu capul, putin peste poarta lui Tatarusanu. Raspunsul lui Mutu vine imediat, dar sutul sau din intoarcere este retinut de Kiraly.

Min. 32 – Ocazie buna a maghiarilor! Sutul lui Szalai ocoleste de putin poarta lui Tatarusanu.

Min. 29 – Pintilii suteaza din nou frumos, de la distanta, si Kiraly retine in doi timpi.

Min. 18 – Momente incinse la ambele porti. Mai intai Mutu intercepteaza o minge in marginea careului advers, dar sutul sau este blocat in extremis. Apoi, Dzsudzsak scapa singur pe dreapta, suteaza pe jos si Tamas respinge in extremis in corner.

Min. 16 Ungaria – Romania 1-0. Hajnal centreaza de pe stanga, din lovitura libera, Goian si Chiriches sar pe sub balon si Vanczak inscrie cu o reluare cu capul din 5 metri. Greseala uriasa a defensivei noastre.

Min. 10 – Pintilii prinde un sut frumos, din vole, de la 25 de metri si Kiraly retine in doi timpi.

Min. 9 – Gazdele au mai mult initiativa in startul acestei partide.

21.31 – Romania a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Budapesta, iar terenul este moale. Tribunele sunt, evident, goale.

Ungaria, antrenata de Sandor Egervari, incepe cu Kiraly – Vanczak, Korcsmar, Meszaros, Kadar – Koman, Pinter, Hajnal, Dzsudzsak – Szabics, Adam Szalai. Rezerve sunt Adam Bogdan, Megyeri, Guzmics, Elek, Liptak, Varga, Rudolf, Bode, Halmasi, Gyurcso, Patkai, Kovacs.

Romania, antrenata de Victor Piturca, incepe cu Tatarusanu – Tamas, Chiriches, Dorin Goian, Stefan Radu – Bourceanu, Pintilii – Torje, Grozav, Bogdan Stancu – Mutu. Rezerve sunt Pantilimon, Silviu Lung, Luchin, Rat, Dragos Grigore, Chipciu, Adi Popa, Keseru, Rusescu, Cristi Tanase, Maxim, Gardos.

Meciul este live aici: http://www.tvrplus.ro/live-tvr-1

author avatar
Cristi Ionita
9.275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger