AcasăSPORTMeciul dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska, semifinala de la Doha, este...

Meciul dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska, semifinala de la Doha, este LIVE aici

Simona Halep si Agnieszka Radwanska se infrunta, sambata seara, in a doua semifinala a turneului feminin de tenis de la Doha.

Halep – Radwanska 7-5, 6-2. Simona pune capat disputei cu un rever de zile mari si se califica in finala turneului feminin de tenis de la Doha. Condusa cu 5-2 in primul set, Simona revine si obtine o victorie uluitoare, de o maniera incredibila. Halep a naucit-o pe ocupanta locului 4 mondial cu loviturile senzationale si va juca, duminica, cea mai importanta finala din cariera. Desi are 6 titluri castigate, toate anul trecut, niciunul dintre turneele castigate nu au fost de nivelul celui de la Doha.

Halep – Radwanska 7-5, 5-2. Retururile fulgeratoare, marca Simona Halep, fac diferenta si jucatoarea noastra este la un pas de calificarea in finala.

Halep – Radwanska 7-5, 4-2. Simona isi pierde inca o data serviciul, desi a avut 40-15. Sunt ceva probleme de concentrare.

Halep – Radwanska 7-5, 4-1. Simona face rebreak, demonstrand ca game-ul pierdut pe propriul serviciu a fost un simplu accident. Simona serveste pentru 5-1 in setul doi si se indreapta cu pasi mari spre o victorie senzationala.

Halep – Radwanska 7-5, 3-1. Poloneza pune capat seriei de opt game-uri castigate la rand de jucatoarea noastra. Radwanska a reusit break-ul, profitand si de o usoara scadere in jocul Simonei.

Halep – Radwanska 7-5, 3-0. Inca un break reusit de Simona, care este aplaudata la scena deschisa. Radwanska este knock-down.

Halep – Radwanska 7-5, 2-0. Simona isi face serviciul, nu fara emotii, si Stere Halep, tatal tenismenei, se imbratiseaza, deja, in tribune, cu Wim Fissette, antrenorul Simonei. Radwanska a avut minge de break, dar Simona joaca incantator.

Halep – Radwanska 7-5, 1-0. Simona este de neoprit. A inceput setul al doilea cu un break, reusind sa castige al saselea game la rand. Simona are de doua ori mai multe lovituri castigatoare fata de Radwanska, semn ca este un avantaj muncit si nu unul venit pe greselile polonezei.

Halep – Radwanska 7-5. Simona ataca din toate pozitiile, este extrem de agresiva si castiga, cu 7-5, primul set, desi Radwanska a avut minge de break si de 6-6. Simona isi adjudeca setul de o maniera senzationala, revenind de la 2-5. In pauza dintre seturi, Simona a solicitat interventia fizioterapeutului. Romanca are usoare probleme la glezna.

Halep – Radwanska 6-5. Forehand-ul polonezei se opreste in fileu si Simona castiga al patrulea game la rand. Halep este pe tot terenul si a reusit sa o destabilizeze pe poloneza. Joc senzational facut de tenismena noastra!

Halep – Radwanska 5-5. Inca un game senzational facut de Simona, care o domina tactic pe jucatoarea poloneza.

Halep – Radwanska 4-5. Game excelent facut de Simona. Un voleu splendid si cateva lovituri de back-hand uluitoare ale Simonei au facut-o pe Radwanska sa-si piarda cumpatul.

Halep – Radwanska 3-5. Simona isi face cu greu serviciul, dar ramane in set. Urmeaza ca Radwanska sa serveasca pentru castigarea primului act.

Halep – Radwanska 2-5. Poloneza castiga inca un game extrem de echilibrat. Simona a avut minge de break, dar modul incredibil in care Radwanska variaza loviturile a facut diferenta.

Halep – Radwanska 2-4. Simona isi pierde iar serviciul, dupa ce a avut 30-15. Primul serviciu a tradat-o, de aceasta data, pe romanca si Radwanska a profitat.

Halep – Radwanska 2-3. Reactie incredibila a Simonei Halep. Dupa ce si-a pierdut serviciul, romanca revine si face break la 0 numai cu lovituri castigatoare.

Halep – Radwanska 1-3. Simona isi pierde cumpatul, comite cateva greseli nefortate si Radwanska profita imediat reusind sa faca break-ul.

Halep – Radwanska 1-2. Agnieszka isi face serviciul, desi Simona a avut 40-0, respectiv trei mingi de break. Loviturile tari, apasate, ale polonezei au facut diferenta si au ajutat-o pe Radwanska sa treaca peste momentul dificil.

Halep – Radwanska 1-1. Simona face game la 0. Serviciul functioneaza foarte bine in startul acestei partide, spre deosebire de meciurile cu Beck si Kanepi.

Halep – Radwanska 0-1. Poloneza isi face serviciul nu fara emotii. Simona pare ca a intrat destul de bine in meci.

18.46 – A inceput confruntarea de la Doha. Radwanska serveste prima, ea castigand tragerea la sorti. Simona Halep este in fata celui mai bun rezultat din cariera.

18.30 – Semifinala dintre Angelique Kerber si Jelena Jankovic s-a incheiat cu victoria nemtoaicei, scor 6-1, 7-6. In aproximativ 15 minute va incepe marele meci dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska.

Este unul dintre cele mai importante meciuri jucate de Simona Halep in cariera, in conditiile in care romanca da piept cu ocupanta locului 4 mondial si lupta pentru calificarea in finala unui turneu dotat cu premii in valoare de aproape 2,5 milioane de dolari.

Simona a facut senzatie in sferturi, cand a surclasat-o pe italianca Sara Errani, cap de serie numarul 4, scor 6-2, 6-0. Semifinale dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska incepe dupa 18.00, ora Romaniei, sau, mai exact, dupa ce se termina prima semifinala in care isi masoara fortele Angelique Kerber si Jelena Jankovic.

author avatar
Cristi Ionita
2.138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger