AcasăSPORTMeciul Schalke - Steaua este LIVE aici

Meciul Schalke – Steaua este LIVE aici

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, debuteaza miercuri seara in grupele Ligii Campionilor, trupa lui Laurentiu Reghecampf urmand sa joace, de la ora 21.45, in deplasare, cu nemtii de la Schalke 04.

Min. 93 – Este final de meci la Gelsenkirchen. Schalke se impune, cu 3-0, dupa un meci in care diferenta s-a facut pe final. Stelistii au cazut psihic dupa golul aiurea incasat in minutul 68 si nemtii au facut ce au vrut in ultimele minute.

Min. 91 – Uchida patrunde vijelios pe dreapta, intoarce pentru Clemens, acesta suteaza din prima si mingea zguduie bara laterala a portii aparate de Tatarusanu.

Min. 88 – La gazde intra Goretzka si Clemens si ies Hoger si Farfan.

Min. 85 Schalke – Steaua 3-0. Draxler este lansat excelent la limita offside-ului si il executa pe Tatarusanu cu o scarita eleganta.

Min. 82 – Adi Cristea vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Hoger. La gazde intra Fuchs in locul lui Szalai.

Min. 78 Schalke – Steaua 2-0. Boateng inscrie, cu un sut la coltul lung, si zarurile sunt aruncate. Ghanezul a finalizat cu sange rece un atac superba al gazdelor, Farfan si Draxler aducandu-si din plin aportul la reusita lui Boateng.

Min. 72 – Accidentat la sold, Tatu iese dupa numai 12 minute si este inlocuit cu Adrian Cristea.

Min. 68 Schalke – Steaua 1-0. CE GRESEALA IN APARAREA STELEI!!! Uchida trimite un balon la bataie, Szukala fuge de minge, Tatarusanu nu are reactie si mingea intra in poarta. Neintelegere intre fundasul polonez si portarul Stelei.

Min. 64 – Intra Piovaccari in locul lui Kapetanos.

Min. 60 – Intra Tatu in locul lui Stanciu.

Min. 54 – Asediu total la poarta nemtilor. Bourceanu centreaza de pe stanga, din corner, Kapetanos reia cu capul, Uchida respinge in extremis, de pe linia portii, mingea sare la Pintilii, acesta suteaza paralel cu linia portii, nemtii degajeaza, insa doar pana la Bourceanu al carui sut, cu mult efect, ocoleste de putin poarta adversa.

22.47 – Schalke are lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Gelsenkirchen. Schalke si Steaua sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza in care nemtii ne-au dominat doar la capitolul posesia balonului. Stelistii au stat bine pe teren si au ratat cea mai mare ocazie a reprizei prin Cristi Tanase.

Min. 41 – Hoger vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Stanciu.

Min. 39 – Adi Popa vede cartonasul galben pentru un fault dur comis in jumatatea de teren adversa.

Min. 31 – In sfarsit Steaua da semne de viata. Cristi Tanase prinde un sut fabulos de la 30 de metri si Hildebrand scoate cu greu din vinclu.

Min. 29 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un fault cinic comis asupra lui Kevin Prince Boateng.

Min. 25 – Schalke s-a instalat in jumatatea de teren a Stelei, dar nu a mai reusit sa-si creeze ocazii importante in ultimele minute.

Min. 15 – Presiunea lui Schalke da roade. Boateng castiga duelul aerian cu Georgievski, reia cu capul si Tatarusanu scoate cu greu de langa bara.

Min. 9 – Szalai profita de o degajare aiurea a lui Latovlevici, preia la 14 metri de poarta Stelei, suteaza in forta si Tatarusanu retine cu emotii.

Min. 8 – Nemtii au prim planul in startul acestei partide, Draxler reusind sa centreze, periculos, de doua ori in careul Stelei.

21.46 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Gelsenkirchen, terenul se prezinta in conditii impecabile, iar in tribune sunt circa 48.000 de spectatori ce fac o atmosfera dementiala.

Schalke 04, antrenata de Jens Keller, incepe cu Hildebrand – Uchida, Howedes, Matip, Aogo – Hoger, Neustadter – Farfan, Boateng, Draxler – Szalai. Rezerve sunt Fahrmann, Ayhan, Clemens, Fuchs, Goretzka, Meyer, Santana.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Cristi Tanase – Kapetanos. Rezerve sunt Nita, Filip, Adrian Cristea, Piovaccari, Prepelita, Tatu, Varela.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
3.672 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger