AcasăSPORTMega scandal la antrenamentul Petrolului. Fanii au vrut sa-i bata pe jucatori!

Mega scandal la antrenamentul Petrolului. Fanii au vrut sa-i bata pe jucatori!

Ratarea calificarii in finala Cupei Romaniei a lasat urme adanci in orgoliul fanilor echipei Petrolul Ploiesti, acestia reprosandu-le fotbalistilor prestatia de miercuri seara.

Ploiestenii au ratat calificarea in finala dupa 1-2 cu Astra Giurgiu, golul calificarii fiind marcat la ultima faza a meciului.
Joi dimineata, antrenorul Razvan Lucescu a programat o usoara miscare de dezmortire, insa antrenamentul s-a transformat intr-un adevarat razboi. Peste 200 de fani s-au prezentat la sedinta de pregatire, acestia apostrofandu-i pe Zicu si compania.

Brazilianul Guilherme, fundasul stanga al Petrolului, a ripostat si i-a injurat pe fani, moment in care sutele de petrolisti de pe marginea terenului si-au pierdut cumpatul. Acestia au sarit sa-i bata pe elevii lui Razvan Lucescu, jucatorii baricadandu-se in vestiar si solicitand interventia jandarmilor.

Fanii au fost dispersati cu greu si nu inainte ca Guilherme sa iasa in public si sa-si ceara scuze. In plus, liderii galeriei au avut o discutie cu Geraldo, iar fundasul i-a asigurat ca fotbalistii se vor lupta sa castige toate meciurile ramase de disputat pana la finalul campionatului, pentru a mai inlatura din suparare.

Conform fanatik.ro, fanii Petrolului l-au luat de mai mult timp in colimator pe Guilherme banuindu-l ca joaca mai slab si se protejeaza pentru ca a semnat deja un precontract cu Steaua. Fundasul brazilian poate pleca liber de contract in vara si are o relatie apropiata cu Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei, acesta din urma fiind tehnicianul care practic l-a adus in Romania.

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger