AcasăSPORTMessi, cel mai bun fotbalist din Spania

Messi, cel mai bun fotbalist din Spania

Messi castiga toate trofeele puse in joc

Favorit sa castige Balonul de Aur, argentinianul Lionel Messi a fost desemnat, mai intai, cel mai bun jucator si cel mai bun atacant din Spania.

Messi castiga toate trofeele puse in joc

Este pentru a sasea oara cand atacantul argentinian al Barcelonei (43 de goluri si campion al Spaniei) obtine cea mai inalta distinctie a Ligii Spaniole de Fotbal si asta in sapte editii de cand se decerneaza trofeul! „Este o mare mandrie pentru mine sa primesc acest premiu important in fata a atator jucatori importanti din La Liga. Sunt foarte fericit. Vreau sa dedic acest premiu fiului meu Thiago, in varsta de 3 ani. De fiecare data cand plec de acasa, el ma intreaba: «Tati, pleci sa dai iar goluri?». Acest premiu este pentru el”, a declarat Messi. Sud-americanul, care a reusit in sezonul trecut tripla campionat – Cupa Spaniei – Liga Campionilor, a luat si trofeul pentru cel mai bun atacant din Primera Division.
Altfel, chilianul Claudio Bravo (FC Barcelona) a fost ales cel mai bun portar, spaniolul Sergio Ramos (Real Madrid) si-a adjudecat titlul de cel mai bun fundas, columbianul James Rodriguez (Real Madrid) a fost cel mai bun mijlocas, iar lui Luis Enrique (FC Barcelona) i-a revenit distinctia de cel mai bun antrenor din Spania. Messi, Cristiano Ronaldo si Neymar sunt cei trei finalisti ai anchetei pentru decernarea trofeului „Balonul de Aur” pe 2015, in cadrul galei care va avea loc pe 11 ianuarie, la Zurich.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger