AcasăSPORTMessi, sase ani de inchisoare

Messi, sase ani de inchisoare

Messi risca sa ajunga la parnaie

Dupa ce a ratat castigarea Campionatului Mondial de fotbal cu nationala Argentinei, starul Barcelonei primeste o noua lovitura dura din partea FISC-ului iberic si a instantelor de judecata.

Messi risca sa ajunga la parnaie

Lionel Messi a fost banuit in mai multe randuri ca nu si-a platit datoriile catre FISC-ul spaniol si s-a spus ca ar avea de achitat cel putin 5 milioane de euro. Procurorii iberici au dat vina pe Jorge Messi, tatal fotbalistului, si au anuntat ca au ajuns la o intelegere cu familia fotbalistului. Totusi, o instanta din Barcelona a decis, ieri dimineata, ca ancheta in cazul Messi trebuie sa continue. Judecatorii sustin ca exista dovezi conform carora Lionel Messi se folosea de o retea de companii pentru a spala banii incasati din drepturile de imagine. Mai mult, fotbalistul de la Barcelona a facut bani frumosi din participarea sa la diferite meciuri despre care se stia ca au un caracter caritabil. Jurnalistii de la time.com sunt tot mai siguri ca situatia lui Messi va deveni una extrem de dificila, starul argentinian riscand sa fie condamnat la sase ani de inchisoare.

Isi pune prietenul antrenor la nationala

Pana la finalizarea dosarului in care este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, Lionel Messi tace si face. Vedeta Barcelonei a obtinut demiterea selectionerului Alejandro Sabella de carma nationalei Argentinei. Asta desi tehnicianul de 60 de ani a obtinut cel mai bun rezultat din 1990 incoace, reusind sa duca “pumele” pana in finala Campionatului Mondial din Brazilia. In locul sau, Messi vrea sa-si impuna unul dintre cei mai buni prieteni, Gerardo “Tata” Martino, antrenor pe care a reusit sa-l puna si la Barcelona in sezonul 2013-2014.

 

author avatar
Cristi Ionita
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger