AcasăSPORTMessi vrea sa fure si Liga Campionilor!

Messi vrea sa fure si Liga Campionilor!

Lionel Messi bate cate un record pe saptamana

Atacantul argentinian Lionel Messi a inscris de trei ori in victoria Barcelonei de la Nicosia (4-0 cu Apoel), hattrick ce l-a propulsat in fruntea clasamentului all-time al golgheterilor Ligii Campionilor.

Lionel Messi bate cate un record pe saptamana

Cu prima reusita, din minutul 38, Messi l-a depasit pe legendarul Raul Gonzales, ambii avand pana la ora jocului 71 de reusite. In repriza secunda a partidei din Cipru, argentinianul Barcelonei a mai punctat de doua ori. „Este minunat ca am batut recordul lui Raul intr-o competitie asa importanta. Dar mult mai importanta este victoria din acest meci”, a spus Messi la finalul intalnirii. Internationalul „pumelor” a fost felicitat de atacantul german Lukas Podolski (Arsenal Londra): „Felicitari, Messi, pentru acest record! Este o mare realizare”.
Lionel Messi a marcat si 253 de goluri in campionatul Spaniei, devenind in weekend-ul trecut cel mai bun marcator din istoria Primera Division.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger