AcasăSPORTMijlocasul s-a inteles cu Gigi Becali: Sanmartean pleaca gratis

Mijlocasul s-a inteles cu Gigi Becali: Sanmartean pleaca gratis

Sanmartean (dreapta) vrea o noua aventura in strainatate, dupa ce a mai jucat la Utrecht si Panathinaikos (sursa foto steauafc.com)

Considerat poate cel mai tehnic fotbalist roman in activitate, Lucian Sanmartean, echipierul campioanei en-titre, este pe punctul de a-si incheia aventura in Ghencea.

Sanmartean (dreapta) vrea o noua aventura in strainatate, dupa ce a mai jucat la Utrecht si Panathinaikos (sursa foto steauafc.com)

Dorit cu insistenta la Steaua de Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al campioanei, Sanmartean a semnat cu gruparea din Ghencea in februarie anul acesta. Totusi, dupa plecarea tehnicianului de 39 de ani la Al Hilal, mijlocasul si-a pierdut increderea in proiect si a inceput sa devina un fotbalist capricios. Mijlocasul a refuzat sa dea mana cu actualul antrenor al Stelei, Costel Galca, dupa ce a fost inlocuit in partida cu Stromsgodset, din UEFA Champions League, si nu a prins lotul de 18 pentru meciul cu Rapid de sambata seara. Salvator, ca de fiecare data, Gigi Becali, patronul Stelei, a reusit sa-l imbuneze pe fotbalist direct din inchisoare. Concret, afaceristul si-a dat acceptul ca Sanmartean sa plece gratis, din iarna, la Al Hilal, pentru a lucra din nou alaturi de tehnicianul sau favorit. Conditia lui Becali este ca mijlocasul sa revina cu picioarele pe pamant si sa o califice pe Steaua in grupele UEFA Champions League, inainte de despartire. Conform fanatik.ro, afaceristul a inteles ca Sanmartean a ajuns la 34 de ani si vrea sa-si rotunjeasca veniturile inainte de “pensionare”. Mijlocasul este momit de cei de la Al Hilal cu un salariu de un milion de euro pe an, mult peste ce ii ofera sau ii poate oferi Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
816 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger