AcasăSPORTMiliardarul Ahmetov plange dupa 100 de porumbei

Miliardarul Ahmetov plange dupa 100 de porumbei

Rinat Ahmetov, distrus de razboiul izbucnit in Ucraina

Patronul clubului Sahtior Donetk nu mai are liniste dupa ce razboiul din estul Ucrainei l-a lasat fara una dintre marile pasiuni, cresterea porumbeilor.

Rinat Ahmetov, distrus de razboiul izbucnit in Ucraina

Omul care il plateste cu milioane de euro pe Mircea Lucescu a incercat sa se implice in conflictul separatist din regiunea Donbass, insa n-a avut cu cine discuta, niciuna din parti nefiind interesata de propunerile sale de demarare a tratativelor. Mai mult, luptele din ultimele zile l-au lasat pe Rinat Ahemtov fara doua investitii de sute de milioane de euro. Este vorba despre stadionul construit in 2011 cu 300 de milioane (investitie proprie!) si baza de cantonament a echipei Sahtior, considerata printre cele mai modern si bine echipate din Europa! Si, totusi, supararea miliardarului ucrainean are cu totul alte radacini. Intrebat de jurnalisti daca regreta cele doua pierderi, Rinat Ahmetov a raspuns senin: „Mai importanti erau porumbeii…”.
Putina lume stie ca una dintre pasiunile afaceristului era cresterea porumbeilor. De fapt, mai degraba admirarea lor, caci timpul nu i-a permis sa fie un columbofil in adevaratul inteles. La baza de cantonament, Ahmetov investise aproape o jumatate de milion de euro in 100 de porumbei calatori, de rasa, multi dintre ei campioni si care beneficiau de conditii „de cinci stele”.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger