AcasăSPORTMircea Lucescu: „Nu mai vreau sa jucam in Ucraina!”

Mircea Lucescu: „Nu mai vreau sa jucam in Ucraina!”

Mircea Lucescu s-a saturat de Ucraina

Nimic nu il mai multumeste pe Mircea Lucescu la actualul loc de munca si asta mai ales dupa ce oficialii clubului Sahtior i-au refuzat sansa de a pregati, in paralel, si echipa nationala a Romaniei.

Mircea Lucescu s-a saturat de Ucraina

„Il Luce” nu uita si nici nu vrea sa ierte un asemenea gest, drept pentru care pregateste razbunarea, sustine presa din tara vecina. Nemultumit ca Sahtior nu mai poate evolua la Donetk si face naveta intre Kiev (baza de pregatire) si Lvov (noua casa), Lucescu a rabufnit si impotriva spectatorilor ucraineni, pe care-i acuza de rasism! „Peste tot am avut probleme, nici nu stiu unde mai putem sa jucam in tara asta. Vreau sa evoluam in strainatate, sa plecam de aici! Nu se poate ca fotbalistii mei sa fie atat de des insultati”, a reactionat Lucescu.
Nu este pentru prima data cand tehnicianul roman cere permisiunea sa duca Sahtior departe de Ucraina. In vara, a intentionat sa dispute partidele din grupele Ligii Campionilor la Bucuresti, pe Arena Nationala, varianta respinsa, insa, de miliardarul Rinat Ahmetov.

author avatar
National
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger