AcasăSPORTMoldoveanul Moraru l-a concediat pe Burca printr-un e-mail!

Moldoveanul Moraru l-a concediat pe Burca printr-un e-mail!

Burca, victima a managementului gandit de patronul Rapidului

Aflat in India, acolo unde echipa participa la un puternic turneu amical, Ovidiu Burca a aflat ca nu mai este presedintele Rapidului in momentul in care si-a verificat mesajele primite prin e-mail.

Burca, victima a managementului gandit de patronul Rapidului

Un banal „esti concediat!” scris pe calculator, de atat respect a avut parte Burca, poate singurul om din fotbalul romanesc care s-a incumetat sa munceasca la Rapidul lui Valerii Moraru, un club in insolventa si un patron falimentar. „Am primit vestea rezilierii pe e-mail. O sa-mi iau bilet de avion si ma voi intoarce la Bucuresti. Acolo, voi sustine o conferinta de presa, deocamdata nu vreau sa spun mai multe”, a evitat Burca, diplomatic, orice polemica pe marginea acestui subiect. Din cate se zvoneste, clubul giulestean ar putea incepe returul ligii secunde cu un alt actionariat. Oameni de afaceri din Israel negociaza preluarea Rapidului de la Valerii Moraru, „milionarul” moldovean afirmand in dese randuri ca este dispus sa cedeze gruparea feroviara „pe 1 leu si cu salariile platite la zi”.
Altfel, in primele doua meciuri disputate in India, rapidistii au scos un singur punct; dupa 1-1 si un joc consistent cu Volyn Lutk (Ucraina), a urmat o infrangere categorica, scor 0-2, in fata „tineretului” formatiei engleze Watford. Urmatoarea partida va fi in compania echipei de tineret a clubului brazilian Atletico Paranaense.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger