AcasăRecomandariMorosanu, clovn pentru smecherii din Cecenia

Morosanu, clovn pentru smecherii din Cecenia

Groznii, 23 august. In memoria primului presedinte cecen, Ahmad Kadirov (s-au aniversat 65 de ani de la nasterea sa), fiul sau, Ramzan, actualul lider al regiunii autonome, a organizat un puternic turneu de lupte. Stiluri diferite (kickbox, muay thai, box clasic etc) si sportivi din 11 tari: Romania, Rusia, Belarus, Olanda, Croatia, Estonia, Azerbaijan, Tunisia, Uzbekistan, Georgia si Surinam.

Sub privirile temutului Ramzan Kadirov, cel care si-a trimis trupele speciale sa lupte in Ucraina de partea rebelilor prorusi, a urcat in ring si Catalin Morosanu. Pesemne ca aroganta moldoveanului l-a scos din sarite pe Kadirov, altfel nu ne explicam explozia de bucurie a sefului cecen cand „Moartea din Carpati” a cazut la podea in chiar prima repriza. 75 de secunde a rezistat Morosanu in ring cu Zabit Samedov, un luptator azer revenit in circuit dupa o groaznica accidentare suferita acum trei ani!

Pentru Catalin Morosanu a fost primul KO incasat in ultimii 10 ani. In 2006, Errol Zimmerman il spulbera pe roman dupa numai 26 de secunde de lupta!

Pentru Kadirov, 75 de secunde au fost suficiente. Liderul Ceceniei a rabufnit la final: „Romanul asta nu a mai rezistat si al doilea minut. Acum vad ca a si a intins-o!”. De altfel, presa azera a notat ca Ramzan Kadirov ar fi pariat ca Morosanu nu-i rezista lui Samedov doua reprize intregi.

Prieten bun cu Samedov, Kadirov a urcat pe ring pentru a-si imbratisa si felicita profesorul (Ramzan ia lectii de muay thai de la luptatorul azer), caruia personal i-a inmanat centura de campion mondial WBC muay thai.

Cecenul Saritov, convins sa lupte pentru Romania

Legaturile lui Ramzan Kadirov cu tara noastra sunt mai stranse decat am putea crede. Nu mai departe de acum cateva zile luptatorul Albert Saritov ne-a adus medalia de bronz la Jocurile Olimpice, cecenul fiind convins sa reprezinte Romania la Rio de insusi Ramzan Kadirov. Si fotbalistii romani l-au cunoscut pe liderul cecen, Daniel Pancu avand cateva amintiri cu el din perioada in care evolua pentru gruparea Terek Groznii, echipa lui Kadirov.

author avatar
National
2.393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger