AcasăSPORTMos Serena vine la Simona cu locul 1 WTA!

Mos Serena vine la Simona cu locul 1 WTA!

Serena Williams a avut un singur obiectiv in 2015: realizarea Marelui Slem, care ar fi presupus castigarea tuturor celor patru turnee majore: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon si US Open.

Serena Williams i-ar putea preda stafeta WTA romancei Simona Halep

Invinsa in semifinale la ultimul, chiar in fata propriilor fani, Serena (34 de ani) nu mai are nicio motivatie sa o ia de la capat in 2016. Frustrata, se gandeste sa abandoneze tenisul, informatie confirmata chiar de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.
Mai mult, renumitul tehnician francez o sfatuieste sa se retraga la finalul anului, daca nu mai gaseste ambitia necesara de a intra pe terenul de tenis dornica sa castige fiecare meci. „Cand a pierdut la Toronto, in august, Serena a fost foarte dezamagita, dar a reluat antrenamentele de a doua zi si asta numai fiindca isi dorea enorm sa castige US Open. Dupa ce s-a intamplat la New York, intrebarea care se pune este cat de mare i-a ramas motivatia sa joace aceste ultime doua turnee din 2015. Cred ca nu ar trebui sa mai joace tenis daca nu este foarte motivata, asta e parerea mea”, a sfatuit-o Patrick Mouratoglou. Daca se va retrage din activitate, fie si doar temporar, Serena Williams va pierde locul 1 in ierarhia WTA, care ii va reveni Simonei Halep, pozitionata pe 2 in momentul de fata. Ce cadou mai frumos de Craciun decat prima pozitie in clasamentul WTA?!
Altfel, ieri, Halep a bagat in faliment casele de pariuri, pierzand in „optimi” la Wuhan in fata britanicei Johanna Konta dupa ce conducea cu 5-1 in setul decisiv! „Nu am mai intalnit asa rasturnare de situatie in toata viata mea”, au comentat pe site-urile de specializare mai multi „tipsteri”. Konta s-a impus cu 6-3, 3-6, 7-5.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger