AcasăRecomandariMutu, in noul El Dorado al fotbalului

Mutu, in noul El Dorado al fotbalului

Curatenie de toamna la gruparea din Ploiesti: dupa Razvan Lucescu, dat afara dupa remiza de la Targu Jiu, 1-1 cu Pandurii, un alt nume important din vestiar paraseste echipa.

Adrian Mutu le multumeste fanilor ploiesteni pentru sustinere

Capitanul Petrolului, Adrian Mutu, si-a facut bagajele si se pregateste de probabil ultima aventura a carierei: un transfer in India! Tara cu peste un miliard de locuitori, dar fara un fotbal dezvoltat, din contra, campionatul intern fiind macinat de scandaluri de coruptie (pariuri sportive). Totusi, in ultimele luni se observa o schimbare, in sensul ca mai multi magnati indieni (oameni de afaceri, importanti jucatori de cricket, actori etc) au demarat proiectul „Super Liga”, o competitie care musteste de vedete, alcatuita din cele mai puternice opt formatii.
Printre adversarii pe care Adrian Mutu ii va intalni in India se regasesc Alessandro Del Piero, Robert Pires, Nicolas Anelka, David Trezeguet, Luis Garcia, David James si Joan Capdevilla. Cel mai probabil, Mutu va semna cu Chennai Titans, echipa antrenata de ex-internationalul italian Marco Materazzi. Neoficial, se pare ca romanul va juca in India pe un salariu de 500.000 de euro, contractul sau urmand a fi renegociat la finalul primului sezon.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger